Milletimiz İradesine Sahip Çıkıyor

Aziz Babuşcu, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısına katıldı.

Küçükçekmece İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Ekonomi İşleri Başkanı Kenan Danışman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Habibe Başer Çiftçioğlu, Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Mahalle Başkanları ve 3 Kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Milletimiz İradesine Sahip Çıkıyor.

Gezi olaylarıyla başlayan, 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla devam eden sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aziz Babuşcu, “AK Parti hedef alınarak yapılan bu hain saldırılarla Sayın Başbakanımızı bertaraf etmek istiyorlar. Onu Türk siyasi hayatından silmek istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı bertaraf etmek, onlar için her şeyden önemlidir. Biz, teşkilat olarak liderimizin arkasındayız ve onu yedirtmeyeceğiz. Geçmişte merhum Adnan Menderes için hangi oyunlar sahneye konmuşsa şimdi de aynılarını görmekteyiz. Fark şu; milletimiz liderine ve iradesine sahip çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

İftira Atmakta Çok Mahirler

CHP’nin İstanbul adayını belirleme iradesine sahip olmadığını dile getiren Aziz Babuşcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kılıçdaroğlu’nun, üzerinde ismi yazan yolsuzluk dosyalarıyla poz verdiği Mustafa Sarıgül, şimdi CHP’nin İstanbul adayı. Gerçekte CHP genel başkanının İstanbul adayını belirlediğini düşünmüyorum. Seçkinci sermaye lobisi aday seçmiştir Mustafa Sarıgül’ü. Hiçbir CHPli yapacakları projelerden, hizmetlerden bahsetmiyor. Sözlerinde millete hizmet yok. Bu ülke için daha güzel yarınların habercisi olacak bir plan, bir program, bir proje yok. Tam tersine plan ve projeleri engellemeye çalışmak var. Kendileri de biliyor ki böyle bir vizyonları yok. Onlar muhalefette kalmakta, iftira atmakta çok mahirler.”