2011 Seçimleri Herhangi Bir Seçim Değildir!

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Danışma Meclisi, 4 Şubat 2011 Cuma günü Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa Danışma Meclisi toplantısına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Aziz Babuşcu, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekillerinden Suat Alkan ve Yılmaz Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Mahalle Başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Gaziosmanpaşa İlçe Danışma Meclisinde bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, Gaziosmanpaşa teşkilatımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Gaziosmanpaşa teşkilatımız her zaman üzerine düşen vazifeleri yerine getirme konusunda öncülük etmiş bir teşkilattır. Terlerinin son damlasını dökünceye kadar çalışan ve sandığa gittiği günün sabahında “yapabileceğimin en iyisini yaptım” diyebilmenin huzurunu ve gururunu taşıyan bir teşkilattır.”dedi.

Babuşcu, ülkeyi yukardan aşağı dizayn eden, kendini milletten üstün gören, ayrıcalıklı, seçkinci ve imtiyazlı bir kesimin olduğunu ve bu kesimin de sosyal mühendislik projeleriyle AK Partiyi etkisiz hale getirmek istediklerinin altını çizdi. 

Aziz Babuşcu, “2011 seçimleri herhangi bir seçim değildir! Bu seçimlere; Cumhuriyet tarihi boyunca gördüğünüz tüm seçimleri bir tarafa, 2011 seçimlerini bir tarafa koyarak bakmalısınız. Seçimlere yaklaşırken de, propaganda dönemi geldiğinde nasıl çetin bir mücadelenin bizleri beklediğini göreceksiniz. Bu seçimi diğer seçimlerden farklı, ayrıcalıklı kılan özellik bizi motive edecek olan özelliktir. Bu özellikleri iyi kavramalı ve bunları da halkımıza iyi anlatmalıyız.”diye konuştu.

2011 seçimlerini kendileri için son çıkış noktası olarak gören seçkinci ve statükocu kesimin direniş çağrılarında bulunduğuna dikkat çeken Babuşcu, “2011 seçimleri çok önemli bir seçimdir. Çünkü, 2011’i kendileri için son çıkış noktası olarak gören statükocu, imtiyazlı ve ayrıcalıklı kesimin bu çemberini yıkmaya dönük çalışan AK Parti’yi etkisizleştirmek için ellerinden ne gelirse yapacakları bir seçim olacak. Onun içindir ki, ana muhalefet partisi lideri bunu bir ulusal kurtuluş savaşı olarak tanımlıyor. Onun içindir ki, o partinin milletvekilleri mahalle mahalle direniş çağrılarında bulunuyorlar. Onun içindir ki, maalesef o anlayışın bir parçası haline gelmiş yargı kendisini cephe, kararlarını da cephane haline getirmiş durumda. 2011 seçimlerinde bu bilinçle hareket etmeliyiz. Çünkü hepimizi, çocuklarımızın geleceğini etkileyecek bir seçimden bahsediyoruz. Bizim gücümüz hep milletle bütünleşmeyi sağlamak olmuştur. Millete hesap vermek, onun karşısında meşruiyet aramak bizim en temel ilkemizdir. Onun için yine milletimize gideceğiz ve yaptığımız çalışmaları milletimize anlatacağız.”dedi.