2011 Seçimleri Yaklaşırken Heyecanımız Artıyor

Fatih, Sultangazi, Bağcılar, Çekmeköy, Beyoğlu ve Sultangazi İlçelerimizde Yerel Yönetimler konulu İlçe Danışma Meclisi toplantıları 25 Mart 2011 Cuma günü yapıldı.

Aziz Babuşcu, 6 ilçemizde Yerel Yönetimler ile ilgili yapılan Danışma Meclisi toplantılarından Fatih, Sultangazi ve Bağcılar ilçelerimizin toplantılarına katıldı. Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç da, toplantılar süresince Babuşcu’ya eşlik etti.

Fatih Danışma Meclisimiz Ali Emiri Kültür Merkezi’nde, Bağcılar Danışma Meclisimiz Bağcılar Halk Sarayında, Sultangazi Danışma Meclisimiz ise İlçe Başkanlığımızda yapıldı. Toplantılara, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.

İlçe Başkanlarımız toplantıların açılış konuşmalarını yaptıktan sonra Belediye Başkanlarımız, ilçelerde yapılan yerel hizmetlerle ilgili slayt eşliğinde bilgiler verdiler.

Fatih Danışma Meclisimizde konuşan Babuşcu, 2011 genel seçimleri yaklaştıkça heyecanlarının da arttığını ifade ederek, “2011 seçimleri yaklaşırken heyecanımız da, üstümüze düşen sorumluluklarımız da artıyor. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar heyecanını her zaman muhafaza eden bir teşkilata sahip oldu. Heyecan güzel bir duygudur. Heyecanınızı kaybederseniz, iş yapma isteğinizi de kaybedersiniz.”dedi.

Kutlu bir hizmet kervanının yolcuları ve bir dünya liderinin yol arkadaşları olarak devrim niteliğinde işler yaptıklarına vurgu yapan Aziz Babuşcu, “Bu işleri milletimize olan sevgimiz ve onların derdi ile dertlenerek başardık. Şüphesiz milletimiz daha fazlasını hak ediyor. 8 yıldır inşa ettiğimiz temellerin üstüne sivil bir anayasayı koymak, ekonomi, evrensel hukuk, özgürlükler ve insan hakları konularında daha da iyiye gitmek için final niteliğinde bir seçime gidiyoruz. Bugüne kadar gösterdiğimiz çalışma azmi, samimiyet ve kararlılığı arttırarak milletimiz için sorumluluk duygusuyla çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmanın sonunda kazanacağımız başarı hem Türkiye’nin, hem de komşu ve mazlum halkların başarısı olacaktır.”diye konuştu.