2014 Seçimleri Bir Kırılma Noktasıdır

Aziz Babuşcu, Teşkilat Çalışmaları gündemli olarak toplanan Güngören Danışma Meclisine katıldı.

Toplantıya, İstanbul Milletvekilleri Ömer Dinçer, Harun Karaca, Gülay Dalyan ve Tülay Kaynarca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, İBB Grup Başkanvekili Ergün Turan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Güngören teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Güngören İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Başkanı Ercüment Sever’in konuşmasıyla başlayan toplantıda, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, ilçede yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Aziz Babuşcu, Güngören teşkilatının disiplinli ve çalışkan insanlardan oluşan, her platformda konuşan bir yapıya sahip olduğunu belirterek, Güngören teşkilatıyla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Üstlendiğimiz görevleri yerine getirmek, sorumluluklarımızı yerine getirmek AK Partililerin ortak özelliğidir. Bugün de burada bunu gösteren konuşmalar ve sunumlar yapıldı. Anlatılan bu güzel hizmet ve çalışmaların devamı AK Parti’nin iktidarda kalmasına bağlı. Yerel olarak baktığımızda da AK Parti belediyecilik anlayışının milletimiz tarafından yeniden seçilmesine. Önümüzdeki süreci bu bilinçle okumalı ve değerlendirmeliyiz. Sorumluluklarımızı; medeniyet kaygısı, gelecek endişesi ve vicdan sızısı olan bir ‘Dava adamı’ bilinciyle kuşanmalıyız. 2014 yerel seçimleriyle başlayan önemli bir döneme doğru gidiyoruz. 2014, sonraki seçimlerin hazırlayıcısı ve tetikleyicisi olarak büyük bir önem taşıyor. Bugüne kadar bütün seçimler için çok önemli ya da tarihi sıfatlarını kullandık. Ancak 2014 seçimleri bir kırılma noktasıdır. Bizler, yaptığımız hizmetlerle, milletimizle kurduğumuz ilişkinin niteliği itibarıyla her seçimde güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Ulaştığımız çıtanın bir puan ya da kademe düşmesine izin veremeyiz. Bu anlamda sizlerin üstüne düşen görevi hakkıyla yapacağınıza inancım tam.” 

İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, İBB Grup Başkanvekili Ergün Turan ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın konuşma yaptığı toplantıda, Mahalle başkanları ile teşkilat mensupları yerel sorunlar, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündemle ilgili değerlendirme ve beklentilerini ifade ettiler.