ABD İstanbul Konsolosu Kilner,Aziz Babuşcu’yu Ziyaret Etti

4 ay önce göreve başlayan Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Scott Kilner, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’yu makamında ziyaret etti.

Yeni göreve başlaması sebebiyle nezaket ziyaretinde bulunan ABD İstanbul Başkonsolosu Scott Kilner’e, ABD İstanbul Siyasi Konsolosu Courtney Hood eşlik etti.  

Kilner, ziyarette Konsolosluk çalışmaları hakkında bilgi verirken daha öncede ülkemizde değişik görevlerde bulunduğunu ve Türkiye’de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Aziz Babuşcu' da, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın çalışmaları ve yaklaşan seçim süreci hakkında Başkonsolosa bilgi verdi.AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalaycı’nın da hazır bulunduğu ziyarette genel olarak Türk-Amerikan ilişkileri de değerlendirildi.

 Aziz Babuşcu, makamında ağırladığı ABD İstanbul Başkonsolosu Kilner’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisine özel işlemeli bir tablo hediye etti.

ABD İstanbul Başkonsolosu Kilner ise Babuşcu’ya bir albüm hediye ederek, bu sıcak ağırlamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.