AK Kadrolar İnanarak Çalışıyor

Aziz Babuşcu, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısına katılarak teşkilatımızla bir araya geldi.

Toplantıya, İl Dış İlişkiler Başkanı Erol Adayılmaz, Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Mahalle Başkanları ve 3 kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı. 

AK Kadrolar İnanarak Çalışmalıdır

İlçe ziyaretlerinin öneminden ve motivasyonumuzu yüksek tutarak çalışmanın önemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Aziz Babuşcu, “İlçe ziyaretlerimizde stratejik önem verdiğimiz ilçelere özellikle gitmeye çalışıyoruz. İlçe ziyaretlerimizde çok güzel bir tablolarla karşılaşıyoruz. Teşkilatımızın bu büyük ve kutlu yürüyüşe hizmet yolunda motivasyonları tam. AK Kadrolar inanarak çalışıyor. Görüyoruz ki Arnavutköy teşkilatıyla seçime sağlam bir iradeyle, inançla girecek ve yine marka haline gelmiş AK Belediyecilik hizmet anlayışı kazanacak.” ifadelerini kullandı.

Başbakanımızın Yükünü Hafifletmeliyiz

Başbakanımızın yoğun bir şekilde çalıştığını ve bu yükü hafifletme yönünde elimizden gelenin en iyisini yapmanın önemine değinen il Aziz Babuşcu,sözlerine şöyle devam etti:“Bizim Başbakanımız kendini milletine adamış ve kendi deyimiyle “milletine sevdalı” bir lider. Biz, teşkilat olarak böyle bir genel başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bununla beraber sorumluluğumuz da çok büyük.Bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak kadrolar ve vizyon sadece AK Partide vardır. Seçimin kazananı şüphesiz milletimiz olacaktır çünkü tek şiarımız milletimize hizmet etmektir.”