Ak Parti Arnavutköy Bayramlaştı

Arnavutköy İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreni, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışının da yapıldığı törene, İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökkuş, Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Gençlik ve Kadın Kollarıyla birlikte, her kademeden teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, AK Parti’nin gerçek bir aile olduğunu ve her aile gibi bayram mutluluğunu da birlikte yaşadığını söyledi.

Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Bu Ramazan’a hem ülke içinde sevincimizin gölgelendiği hem de birçok mazlum ve mağdur coğrafyada sevincimizi gölgeleyen hadiselerle beraber girdik. Bizleri manevi huzura erdiren, kardeşlik, paylaşma ve rahmet ayı Ramazan'ı uğurlarken, bayrama erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramın coşkusunu yaşarken birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin mutluluğu var içimizde. Arnavutköy İlçe Başkanlığımız AK Parti markasına ve hizmet anlayışına yakışan bir ilçe binasına kavuştu. Bu hizmet mekanının Arnavutköy’e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milletin partisi olan, milletle birlikte yol alan AK Parti’nin ilçe binaları da vatandaşlarımızla yakın olmanın, onları dinleyip anlamanın adresleridir. Bütün Arnavutköylülerin ve teşkilat mensuplarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”