Ak Parti İl Yönetim Kurulu Bağcılar’da Toplandı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı Bağcılar ilçesinde yapıldı.

Toplantı gündemini teşkilat organizasyonu, Türkiye’nin gündemini belirleyen siyasi gelişmeler, Van Depremi ve bunlarla ilgili yapılan çalışmalar oluşturdu.

İl Başkan Yardımcısı Abdullah Güler’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ilçede yaşanan gelişmeler, seçmen profilleri ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise sunum eşliğinde ilçede yapılan belediye çalışmaları ve yapılacak projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, İl Yönetim Kuruluna ev sahipliliği yapmaları nedeniyle Bağcılar İlçe Teşkilatımıza teşekkür ederek, izledikleri sunumlardan oldukça  faydalandıklarını ve Bağcılar hakkında bir çok bilgiye sahip olduklarını söyledi.

Gündemi değerlendirdiği konuşmasında Van’da meydana gelen depreme değinen Aziz Babuşcu, “Bu depremde biz,  öncülük etmeye çalıştığımız yardımlarla, İstanbul’dan Van’a kurduğumuz gönül köprüsüyle, bölgeye elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Sadece yardım malzemesi değil, sevgimizi ve kardeşliğimizi de bölgeye gönderdik. Bu yardım kampanyasındaki samimi çabaları için tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Başarılı bir çalışma yaptık. Bölgeye giden İl Başkan  Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sahayı gördüler. Erciş ve köylerine gidecek yardımlar için gerekli hazırlık çalışmalarını yaptılar. Herhangi bir organizasyon bozukluğuna imkan vermeden, deposuyla, dağıtımıyla dört dörtlük bir koordinasyona imza attılar. Bu çalışmalar devam ediyor. Şu anda bölgede oluşturduğumuz merkezde, arkadaşlarımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleriyle beraber yardım dağıtım ve organizasyon çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

Deprem sonrasında bölgeye gösterilen ilginin milletimizin dayanışma, birlik olma duygularının en güzel örneklerinden biri olduğunu söyleyen Babuşcu, “Yardım dendi mi, bizim teşkilatımız ve belediye başkanlarımız doğal bir refleks gösteriyor. Bir talimat ya da istek olmaksızın, neyi nasıl yardıma dönüştürebilirim çabasının içine giriyorlar. Onun için çok kısa bir sürede 50 tırlık bir konvoyu hazırlayarak bölgeye gönderebildik. Milletle olan irtibatımızın sürekli güçlü tutulması ve depremden sonraki yardım seferberliği için teşkilatımızı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.