Ak Parti Paydasında Paydaş Olmalıyız

Her ay farklı bir ilçede yapılan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı, Adalar ilçesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Sekretarya Başkanı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Adalar İlçe Başkanı Erdoğan Yılmaz; ilçede yaşanan gelişmeler, demografik yapı, seçim sonuçları ve teşkilat çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, bu güzel ilçemize yeniden hizmet etmenin yolunu gönüllere nüfuz etmekten geçtiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Bir seçime gidiyoruz yerel seçimle yöneticilerimizi değiştireceğiz ama bu seçim sadece yerel sonuçlar doğuracak bir seçim değildir. Gezi parkı özelinden değerlendirme yaptığımızda birilerinin niyetinin bu seçimden yerel sonuçlar çıkarmanın çok ötesinde hesaplar içerisinde olduğunu görüyoruz. Biz bunu görmek ve ibret almak durumundayız. Yani sadece yerel seçime gitmediğimizin bilinci içerisinde sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bugün yönetimden arkadaşlarımızla bütün adalarda esnaf ziyareti yaptık, çarşıyı gezdik onlarla sohbet ettik, sıkıntıları dinledik, onları anlamaya çalıştık. Biz herkesle temas etmek, herkese kendimizi ve hizmetlerimizi anlatmak gibi bir misyonu üstlenmiş bir teşkilatız. Bütün etnik aidiyetleriyle, bütün inanç mensubiyetleriyle biz büyük bir Türkiye’yiz. Bu anlayış çevçevesi’nde Adalarda ve İstanbul’un tüm ilçelerinde yapabileceğimizin en iyisini yapmak konusunda bir performans ortaya koymak ve bunun sonucunda da hakettiğimiz başarıyı elde etmek istiyoruz.”

Küskünlük, Kırgınlık Bizim Kardeşliğimizde Yoktur

“Biz eğer yerel bir başarı elde etmek istiyorsak Adalar özelinde Partimiz adına hangi noktada olursa olsun aidiyet hisseden bütün herkes AK Parti paydasında paydaş olmalıdır ve bunu gönülden istemelidir. Bizim herhangi bir arkadaşımızın ayrı bir telden çalması veya farklı bir düşünce içinde olması bizim için istemediğimiz bir durumdur. Bunun olmaması için yapılması gereken tüm fedakarlığı kardeşlik hukuku içerisinde yapmalıyız ve bu kırkınlığı, varsa kızkınlığı gidermeliyiz. Burada herkes AK Partililik ortak paydasında neyi varsa, hangi tecrübeye sahipse, hangi ihtisas alanında katkı sağlayacaksa onu getirecek ortak akıl havuzuna koyacak orda samimiyetle yoğrulacak ve oradan Adalar’da yaşayan insanların hizmet alabileceği bir yönetici profili ortaya çıkarmalıyız.”