AK Parti’nin Hizmet Yürüyüşü Devam Ediyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı Büyükçekmece’de yapıldı.

Toplantı gündemini, teşkilat çalışmaları ve Türkiye’nin gündemindeki siyasi gelişmeler oluşturdu.

İl Başkan Yardımcısı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Yönetim Kurulumuzu ilçelerde toplama geleneğimizi Büyükçekmece’de devam ettiriyoruz. Bu toplantı ilçeyi tanımak, Büyükçekmece’mizin teşkilat dinamikleriyle ortak bir zeminde buluşmak ve onları anlamak açısından güzel bir fırsat olacak.” dedi.

Babuşcu, bugün başka bir ilçede değil Büyükçekmece’de toplanmış olmalarının önemli olduğunu belirterek, “AK Parti’nin bir marka değeri olan yerel yönetim anlayışı henüz Büyükçekmece’yle buluşamadı. Bu anlamda öncelikle kendimizi sorumlu tutuyoruz. Büyükçekmece’de yaşayan insanlarımızın bize oy vermesini sağlamak bizim meselemiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükçekmece’yi mutlaka AK Parti’li bir belediye ile tanıştırmayı stratejik hedeflerimiz arasına koyduk. Biz ve sizler, yani Büyükçekmece teşkilatımız yapması gerekeni yaparsa burada istediğimiz sonucu elde edeceğimize inanıyorum. Bizim nasıl hazırlandığımız, nasıl çalıştığımız sonucu belirleyecektir.” şeklinde konuştu.

Son günlerde ülkemizde yaşanan gelişmelere değinen Aziz Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz çok sıkıntılı ve zor bir süreçten geçiyor. AK Parti’nin ülkeye hizmet yürüyüşü hep bu zorluklarla, engellerle mücadele ederek devam ediyor. Son dönemde de terör kullanılarak Türkiye baskı altına alınmaya ve AK Parti tasfiye edilmeye çalışılıyor. Suriye’deki başlayan ve onunla birlikte devam eden terör dalgasının amacı, ülkemizin ayağa kalkmasını, büyümesini engellemektir. Osmanlı’nın son döneminde kullanılan ‘Hasta adam’ tanımlaması malumunuz. 2002 yılından itibaren AK Parti bu hastayı ayağa kaldırdı ve dünyada lider bir ülke konumuna taşıdı. Türkiye bir güç merkezi, sorun alanlarında çözüm üreten bir ülke oldu. AK Parti Türkiye’yi ne söylediğinin önemi olmayan bir devletten, dünyadaki dengeler belirlenirken hesaba katılmaması mümkün olmayan bir devlete dönüştürdü. Bugün ülkemizde yaşanan terör merkezli saldırılar ve oluşturulmaya çalışılan kaos ortamı, AK Parti’nin gösterdiği bu iradeyi sorgulamaktadır. Bizim için bu başarıyı getiren dinamikler bellidir. Türkiye’yi büyük ülke yapan AK Parti ve onu besleyen değerlerdir. Bugüne kadar nasıl bütün badireleri aştıysak, bugün de yaşananların, hedeflenenlerin farkındayız. Başbakanımızın önderliği ve feraseti ile bizim ona vereceğimiz destek, Türkiye’yi büyütmek ve geliştirmek için çıktığımız bu yolda en büyük dayanaklarımızdır.”