AK Parti’nin Kaderi Türkiye’nin Kaderidir

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, Ataşehir’de Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

Halktan İltifat Alıyoruz

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, AK Parti iktidara gelmeden önce birçok projenin yıllarda yarım bırakıldığını, AK Parti iktidara geldikten sonra ise sağlık, eğitim, ulaştırma gibi birçok alanda yeni projenin hayata geçirildiğini söyledi. İktidarları döneminde yaptıkları hizmetler karşılığında halktan iltifat aldıklarını vurgulayan Babuşçu, bunun yanında AK Parti’den kurtulmayı kendisine siyaset gerekçesi gören bir muhalefetle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

AK Parti’nin Kaderi Türkiye’nin Kaderidir

Buna Gezi olayları ile dış güçlerin de katıldığını hatırlatan Babuşçu, “Uluslararası güç merkezleri Gezi ile beraber bizim bu yerli işbirlikçi muhalefetle ittifak halinde, AK Parti’yi bertaraf etme noktasında mutabıklar. Bugünde bu mutabakatlarının kesin sonucunu almak üzere yeni senaryolar oynamaya devam ediyorlar. Bu seçimi böyle okumak durumundayız. Bugün AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Belki denebilir ki, nasıl olur bir siyasi partinin kaderi ülkenin kaderi ile beraber olsun. Ama vaka bu. Bugün Türkiye’nin kaderi AK Parti ile özdeşleşmiş vaziyettedir. Onun için 7 Haziran seçim sonuçlarını sadece bir siyasi partinin başarısı ya da başarısızlığı olarak algılamak meseleyi küçültür.” şeklinde konuştu.