Ataşehir’i Kazanacağız

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş SKM Koordinasyon Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, İl Mali ve İdari  İşler Başkanı Ömer Seyfi Aktülün, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Bakan Adayı Nimetullah Topu, İlçe SKM Başkanı Şengül Karslı ve teşkilat mensupları katıldı.

Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu da teşkilat mensuplarımıza seslenerek, seçim süreci ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Aziz Babuşcu, “Bu seçim sadece İstanbul’da bir belediye seçimi değildir.” diyerek başladığı konuşmasında, “Bu seçim, ülkemizde 11 yıldır var olan istikrarın devamının anahtarıdır. Bugüne kadar hep içeriden ülkemize zarar vermek isteyen unsurların seçimlere müdahale ettiklerini görüyorduk ama bu seçimde yabancı güçlerin de Türkiye’nin önünü kesmek adına içerideki işbirlikçileri ile beraber  çalıştıklarını görüyoruz. Biz de kenetlenerek bu şer odaklarına karşı tek yumruk olup hiç durmadan çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı. “

Oynanan Oyunlar Tutmuyor

Aziz Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Başbakanımız her gün en az 2 ilde mitinglerine devam ediyor. Halkımızın teveccühü, AK Parti’yi bağrına basması, oynanan oyunların tutmayacağını gösteriyor. Ama biz yine dikkati elden bırakmamalıyız. Milletimiz  bizi çok iyi tanıyor. Çünkü biz milletimize hiç çalım atmadık, onları hiç yanıltmadık. Rehavete yer vermeden, keyfi davranmadan, birlik içerisinde çalışmamız ve Ataşehir’i almamız lazım. Eğer Ataşehir’de bir başarı olacaksa zaferin mimarları bu salondaki arkadaşlardır. Yapmamız gerekenleri tam anlamıyla yaparak, sırtımızda akması gerektiği halde akmayan bir damla ter kalmayacak şekilde çalışırsak, inanıyorum ki Ataşehir seçimlerini kazanacağız.”