Aziz Babuşcu: Bazı Mekan ve Figürler Putlaştırılma Noktasında!

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşçu, 24 TV’de Moderatör Ersoy Dede'nin konuğu oldu. Sendikaların ve siyasilerin Taksim ısrarına değinen Babuşcu, "Bu ideolojik tavırdan bir türlü vazgeçemediler. Kendilerini aşamadılar, yenileyemediler." dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu'nun programda şu açıklamaları yaptı:

Geçmişin Dar İdeolojik Kalıplarından Kurtulamadılar

“Türkiye'de geçmişin o dar ideolojik kalıplarından ne bazı siyasi partiler kurtulabildi ne de demokratik kitle örgütü anlamında çalışma yapan bir ideolojik düşüncenin etrafında kümelenen sendikalar. Bu ideolojik tavırdan bir türlü vazgeçemediler. Kendilerini aşamadılar, yenileyemediler.”

Taksim-Kabe Benzetmesi Yapanlar Dar Ve Ufuksuz!

“Taksim'e giden sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri hala Taksim'le Kabe arasında bir benzetme yapabilecek kadar dar ve ufuksuz. Bu ideolojik tavır bazı mekanları, bazı figürleri putlaştırma noktasında.”

Amaç Anmak İse Çok Daha Etkin Mekanlar Var

“Düşünün, böyle bir atmosferde sen 1 Mayıs'la ilgili bir kutlama yapacaksan elbette ki işçi hareketi olarak bu en doğal hakkın… Ve gerekli de… Ama niyetin anmak ise 1 Mayıs'ta işçilere dair sorunları gündeme getirmek ise bunu yapabilecek çok daha etkin ve sonuç alıcı mekanlar var.”