Aziz Babuşcu Gençlik Kolları Kongresine Katıldı

Aziz Babuşcu,  AK Parti Çekmeköy  İlçe Gençlik Kolları 1. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Turgut Özal Kültür Merkezinde yapılan kongreye, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, İstanbul milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongrede bir konuşma yaprak, kongrelerin siyasi partilerin kurumsallaşması sürecinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Aziz Babuşcu, AK Parti’nin dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ve Gençlik Kolları teşkilatının da kendi içinde kurumsallaşarak bu yapının oluşmasında önemli bir rol oynadığını söyledi.

Gençlik Kolları Ak Parti Teşkilatının Emeğinin, Samimiyetinin, Yeri Geldiğinde Gözyaşının Eseridir

Konuşmasında AK Parti’nin 2002’den bu yana çok önemli değişim ve dönüşümlere imza attığını belirten Babuşcu, “Bu değişim Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla, Ana Kademesiyle AK Parti teşkilatının emeğinin, samimiyetinin, yeri geldiğinde gözyaşının eseridir. Gençlik Kollarımız bu partinin vicdanı olma iddiasıyla çalışarak, gençliğin verdiği heyecanla yaptığı radikal çıkışlarla, adeta  partinin üst kademelerini silkeleyerek bu değişimde önemli pay sahibi olmuştur.” dedi.

AK Parti teşkilatlarının kardeşlik hukuku ve millet sevdasıyla çalışmaya devam edeceğini belirten Babuşcu, “2023 hedeflerine yürürken her bir teşkilat bir mensubumuzun  katkısına, desteğine ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçte Kadın Kollarımızın kongreleri de başlayacak. Bu kongreleri yenilenme, tazelenme, siyasete katılan yeni arkadaşlara imkan sunma anlamında çok önemsiyorum.  Bu kongreler hem aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirecek hem de daha önce siyaset yapmamış insanlarımızı kazanma fırsatı olacaktır” şeklinde konuştu.

Egemen Bağış, Mustafa Ataş ve Erkan Kandemir’in de konuşma yaptığı kongrede, Mustafa Emrullah Gür  Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.