Aziz Babuşcu ÖNSİAD’ı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği (ÖNSİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

ÖNSİAD’ın Esenler’de bulunan dernek binasında gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu’nun yanı sıra, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Erdoğmuş ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

ÖNSİAD’dan Başkanlık Sistemine Tam Destek

ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Erdoğmuş, yaptığı konuşmada başkanlık sistemini desteklediklerini açıkladı. Erdoğmuş, “Başkanlık sisteminin sonuna kadar arkasındayız. Bu kumaştan artık elbise çıkmayacak. Yeni Türkiye’nin ortaya çıkması isteniyorsa, dünyanın birçok ülkesinde gördüğümüz şekliyle, Türkiye’nin ivme kazanması anlamında başkanlık sistemine geçilmesini arzu ediyoruz.” dedi.

AK Parti’nin Kaderi Türkiye’nin Kaderidir

Daha sonra kürsüye çıkan Aziz Babuşcu, 7 Haziran seçimlerinin bir parti seçimi gibi mütalaa edilmesinin meseleyi küçülteceğini düşündüğünü söyleyerek, “AK Parti’nin kaderinin Türkiye’nin kaderi olduğu örtüşme zemininde konuşuyoruz. Bugün vaka budur. AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Karşımızdaki cephenin daha da genişlemiş olduğunu görüyoruz. Rüyalarında bile bir araya gelmeyenlerin bugün bir araya geldiğini görüyoruz. Paralel örgüt, uluslararası güç merkezleriyle, istihbarat örgütleriyle, hem de bu seçimin ana teması olan HDP ile farklı ittifak içinde bulunuyor. Çanakkale kara savaşlarının 100. yılını konuştuğumuz bu seçimde uluslararası güç merkezlerinin yeni bir boğaz geçişi yapmayı planladığını görüyoruz. Hasta adam, koşan adama dönüşmüşse, işte bugün yapılan AK Parti’yi bertaraf etmek için düzenlenen yeni bir boğaz girişimidir.” diye konuştu.

Millet, Cevabı 7 Haziran Akşamı Verecektir

Babuşcu, konuşmasının ardından basın mensuplarının, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın Diyarbakır Belediye Başkanı’yla yaptığı görüşmeyle ilgili sorularını cevapladı. “Yerli işbirlikçi” diye nitelendirdiği muhalefetle, uluslararası güç merkezlerinin ittifakını net bir şekilde gördüklerini söyleyen Babuşcu, “Paralel örgüt, hem yerli muhalefetle işbirliği, hem uluslararası güç merkezlerine istihbarat sağlamakla dahil olmak üzere güçlü bir pozisyon almış vaziyette. Paralel örgütün rüyalarında bile yan yana gelmeyecek kişilerle bugün yan yana gelmesi, bu ittifakın AK Parti’yi bertaraf etme anlamındaki arayışlarını göstermesi açısından enteresan. Zaman Gazetesi’nden Ekrem Dumanlı Diyarbakır Belediyesi’ne arka kapıdan girmekle bir takım görüşmeler yapıyor. Bu, tıpkı geçtiğimiz günlerde yargıda yaşadığımız yetki gaspına dönük, hukuku hiçbir şekilde tanımaksızın, bir canlı bomba mantığı içinde atlayan, bu şer ittifakı içinde pozisyon alan paralel örgütün yeni bir resmidir. Dün Ekrem Dumanlı’nın gazetesinde ne söylediğini bilen bu millet, bugün bu resme anlamlı cevabı 7 Haziran akşamı verecektir. Bu şer ittifakına bakarsanız çok daha farklı provokasyonlar da dahil olmak üzere muhtemel senaryolarla karşılaşabiliriz. Milletimiz, bunları çok iyi okuyan, değerlendiren ve sandıkta da iradesini ortaya koyan feraset sahibi bir millettir. Biz bugüne kadar hep millete güvendik.” dedi.