Başbakanımıza Omuz Vermeye Devam Edeceğiz

AK Parti İl Başkanlığınca yürütülecek olan “Sandık Yönetim Kurulu Üyelerinin Oluşturulması ve Geliştirilmesi Projesi” ile ilgili olarak düzenlenen “3 Kademe İlçe Teşkilat Başkanları ve İlçe Seçim İşleri Başkanları Toplantısı” İstanbul İl Başkanlığında yapıldı.

Aziz Babuşcu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe İlçe Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları, Kadın Kolları İlçe Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları ile Gençlik Kolları İlçe Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları katıldı.

İl Seçim İşleri Başkanı Abdullah Güler, “Sandık Yönetim Kurulu Üyelerinin Oluşturulması ve Geliştirilmesi Projesi” hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi vererek, teşkilat mensuplarımızın sorularını yanıtladı.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, sözlerine İl Seçim İşleri Başkanımız Abdullah Güler’e yaptığı bilgilendirme için teşekkür ederek başladı.

Bugüne kadar yapılanlardan farklı, daha işlevsel bir sandık çalışması yapmayı düşündüklerini belirten Babuşcu, “AK Parti İstanbul ailesinin, yani sizlerin bugünkü katılımı ve heyecanı bana bu çalışmayı başarıyla gerçekleştirebilmemiz için ümit veriyor. Bugünkü toplantı, aynı zamanda bu çalışmanın yapılabilir olduğunun, ve bizim bunu yapmak için gereken iradeyi göstereceğimizin en büyük teminatıdır.” dedi.

Teşkilatımızın bütün kademelerinin katılacağı bir çalışma yürüteceklerini ve bu çalışmaya katılanların bir seçim zaferinin aslan payını alacağını belirten Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Bu çalışmayı büyük bir titizlikle yapmak zorundayız. Türkiye’de 10 yıldır AK Parti iktidarda. AK Parti bu 10 yılda devrim niteliğinde büyük değişimlere, gelişimlere imza attı. Bununla gurur duyuyoruz. Ancak en az bizim gurur duyduğumuz kadar bu durumdan hoşlanmayan, nasıl olursa olsun AK Parti’yi iktidardan indirmek isteyen bir kesimin varlığı da malum. Bu ülkede ana muhalefet partisi liderinin en son Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle nasıl bir provakasyon ve huzursuzluk denemesi yaptığını gördük. Toplum olarak yaşananları çok çabuk unutuyoruz. Daha önce bu manzaralar Cumhuriyet Mitinglerinde de yaşanmıştı. O meydanlarda atılan sloganlar, gözüken nefret hali bize bu çalışmalarda ne kadar dikkatli ve samimi olmamız gerektiğini hatırlatmalı. Bugüne kadar imtiyazlı, ayrıcalıklı olduğuna inanan ve AK Parti iktidarında bunları kaybettiğini düşünen seçkinci ve elitist bir kesimin olduğunu da sık sık çeşitli şekillerde görüyoruz. Bu bilinçle, hiçbir zaafiyete düşmeden, bugün bu salonda gördüğüm birlik ve inançla Sayın Başbakanımıza omuz vermeye, onun yükünü hafifletmeye devam etmek zorundayız. Bugün dinlediğimiz çalışma da bu anlamda önemli bir yoldur ve sizlerin her zamanki gibi üstünüze düşeni yapacağından en ufak bir şüphem yok.”