Beylikdüzü Danışma Meclisi Yapıldı

Beylikdüzü Danışma Meclisi, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla Beylikdüzü Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, İstanbul Milletvekili Bülent Turan, İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile Beylikdüzü teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Beylikdüzü İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü’nün konuşmasıyla başlayan toplantıda, mahalle başkanları söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Beylikdüzü teşkilatının düşüncelerini duymak ve enerjisini paylaşmak için yararlı bir toplantı olacağını belirten Aziz Babuşcu, “2014 seçimleri için çalışmalarımız giderek artan bir tempoda devam edecek. Beylikdüzü'nde olan biteni ve yapılması gerekenleri anlamak için güzel bir fırsat olan bu toplantıda bizleri buluşturan Beylikdüzü teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul teşkilatımız bütün birimleriyle yoğun bir çalışma içerisinde. 2014’te arzuladığımız sonucu alabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için hep birlikte çalışıyoruz. Bu anlamda; üye ziyaretleri ve sandık yönetim kurullarının oluşturulması büyük önem taşıyor. Üzerinde ısrarla durduğumuz ve Nisan ayı sonuna kadar bütün teşkilatlarımızın bitirmesini istediğimiz bu çalışmayla İstanbul'daki 1 milyon 800 bin üyemiz tek tek ve mutlaka yüz yüze ziyaret edilecek. Üyelerimizin kapıları çalınacak, hazırlanan broşürlerimiz ve kahvelerimiz, mektubumuzla birlikte üyelerimize ulaştırılacak. Bu çalışmaya hassasiyet gösteriyoruz çünkü bizim için milletimizle doğrudan temas kurmak, onların duygularını anlamak önceliklidir. Sayın Başbakanımızın mücadelesine destek vermek için gösterdiğimiz bu çabaların, İstanbul’u ve Türkiye’yi çok daha güzel yarınlara götüreceğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu bilinç ve kararlılıkla, milletimiz için ve milletimizle beraber çalışmaya devam edeceğiz. Beylikdüzü teşkilatımızın da her zamanki gibi bu bilinçle çalışacağına ve hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.”