Beylikdüzü’nde Nöbet Değişimi

AK Parti İstanbul Kongre Dönemi, Beylikdüzü kongresiyle devam etti.

Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresine World Point Sport Center ev sahipliği yaptı.

Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ayşenur Bilge Solak’ın yaptığı kongreye, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul teşkilatının her kademeden birçok teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Başkanı Celal Babayiğit’in açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, Aziz Babuşcu da bir konuşma yaptı. AK Parti için mücadele eden, samimiyetini, birikimini ortaya koyan bütün Beylikdüzü teşkilatına teşekkür eden Babuşcu, “Beylikdüzü teşkilatımız, AK Parti’de siyaset yapmanın ne demek olduğunu ve ilkelerimizi ortaya koyan çok doğru bir tavır sergiliyor. İlçe Başkanımız 3 yıl boyunca başarılı çalışmalara imza attı. Şimdi ise, Beylikdüzü teşkilatımız kendi dinamikleriyle, kendi mütalaasını, istişaresini yaparak yeni bir isim belirledi. Bu, bizim için önemli olanın milletimize hizmet olduğuna, ortak aklı bulma çabamıza çok güzel bir örnektir.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti. “Biz bu ülkenin makûs talihini değiştirmek ve dönüştürmek için çok çalıştık ve büyük adımlar attık. Eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya birçok alanda atılan bu adımlar, ülkemizin kurumsal hafızasına ekleniyor. Bu süreci devam ettirmek ve değişimi kurumsallaştırmak zorundayız. Bunu AK Parti’de siyaset yapan biri olarak değil, bu milletin bir ferdi olarak söylüyorum. Kongre sürecinde de bizim en önemli kaygımız, bu hedefleri gerçekleştirmek adına daha iyiyi, daha doğru seçimi yapmak olmalıdır. Bu topraklarda yaşamanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluk ve taşıdığımız medeniyet kaygısının gereği budur.”

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer kongrede bir konuşma yaparak bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dinçer, “Bu kongrelerde ve çeşitli platformlarda yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Bu hizmetleri yapabilmemizin en büyük nedeni, sizin bize duyduğunuz güven ve verdiğiniz destektir. Biz bu sayede bu hizmetleri yapma şansı bulduk.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un konuşma yaptığı kongre sonunda, İbrahim Bülbüllü Beylikdüzü İlçe Başkanı seçildi.