Birlikte Çok Güzel İşler Yaptık

İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Meclis Üyeleri Hizmet Buluşması” Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İBB Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda katılımcılara seslenen Aziz Babuşcu, “Bir siyasi kadronun hizmet anlayışı içerisinde bir araya gelmiş, menfaatin ötesinde, sadece idealleri için birbirine kenetlenmiş ve bunu en şekilde örneklendirmiş bir kadroyuz. Bu anlamda, bir siyasi mücadelenin ilçelerde aynı koordinasyon içerisinde sesi soluğu olan teşkilat yapımızdan son derece mutluyum. Bu yolda sizlerle beraber yürüyor olmak benim için önemli bir talihtir. Çünkü bizim teşkilatımız; idealleri için siyaset yapan ve bunu kardeşlik hukuku içerisinde sürdüren bir neferler topluluğudur.” dedi.

Birlikte Çok Güzel İşler Yaptık

Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Birlikte çok güzel işler yaptık. Beraber çok işler başardık. Bir taraftan yerel hizmetlerimizi AK Partinin yerel yönetimlerdeki marka değerine yaraşır bir şekilde sahada uygulamaya koyarken aynı zamanda siyasi bir kadronun mensupları olarak mücadelemizi kesintisiz sürdürdük. Biz, kurulduğumuz günden beri, bu millet için verdiğimiz mücadelede birçok engellemeyle karşılaştık. AK Parti’ye karşı mücadele eden bu merkezler, bizimle hiç olmazsa millet adına paydaş olmayı başarabilseydi bugün 2023 için koyduğumuz hedeflerin birçoğunu gerçekleştirmiş olurduk.Bugün yine bir seçime gidiyoruz, tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi; bu seçimlerden sadece yerel sonuçlar beklemeyen, çok daha önemli sonuçlar doğurmasını bekleyen çevreler var. Biz yine milletimizle birlikte yürüyerek; teşkilatımızın birliği, yaptığımız hizmetlerin güveni ve Sayın Başbakanımızın liderliğinde istediğimiz sonucu alacağız.”

Toplantıda bir konuşma yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş ise, “Bugün bir maratondan geliyoruz, Avrasya Maratonu’ndan. Hayat zaten bir maraton. Sizlerle birlikte AK Parti çatısı altında uzun soluklu bir hizmet yarışının içindeyiz. Amacımız İstanbullulara daha güzel yarınlar sunabilmektir. Bunun için durmadan, yorulmadan çalışmaktayız. Bizim şiarımız hizmet, sevgi ve kardeşliktir. Durmadan, yorulmadan bu uğurda yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.