Bosna’dan, Kosova’dan Gelip Bizim İçin Çalışmak İstiyorlar

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Avcılar İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Ecin ve Müzemmil Hevadpal, Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, 3 kademe ilçe teşkilat mensupları, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Bosna’dan, Kosova’dan Gelip Bizim İçin Çalışmak İstiyorlar

Toplantıda Avcılar teşkilatına seslenen Aziz Babuşcu, “Güçlü bir Türkiye mazlum coğrafyaların ümididir. Gezi hadiseleri bunu orada yaşayan hisseden şahit olan insanlar bize aktardılar. Komşuları, “bakın Recep Tayyip Erdoğan’ı hallediyoruz, sıra size gelecek” diye tehdit edildiklerini anlattılar. Bunun için Bosna’dan, Kosova’dan gelip burada bizimle birlikte seçimde çalışmak istiyorlar. Bugüne kadar biz; gerek kapatma davası, gerek hukuki uygulamalarla, her seçimde AK Parti’yi zaafa uğratmak adına projelerle karşılaştık. Gezi’yle başlayan süreçte uluslararası güç merkezleri aktif bir şekilde ve yeni bir maşa kullanarak işin içerisinde aktif olarak var olmuştur. Aynı ufka baktığımız, aynı inancı paylaştığımız insanların bu ittifakta yer alacağını nasıl bilebilirdik ki. Milletimizin desteği ve sizin fedakarca çalışmalarınızla bu seçimde de başarılı olacak ve ülkemizi daha da büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yaptığımız Reform Niteliğindeki Hizmetleri Anlatmalıyız

Aziz Babuşcusözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki seçim herhangi bir seçim değil. Yerel seçimleri aşan bir seçim olacak. Çok çalışmalıyız, kendimizi, yaptığımız reform niteliğindeki hizmetleri anlatmalıyız. Kapı kapı dolaşarak milletimizin gönlüne nüfuz etmeliyiz. Marka haline gelmiş AK Belediyeciliği Avcılar’da hakim kılabilmemiz için gerek ev sohbetleri olsun, gerek esnaf ziyaretleri olsun hepsinde onları dinlemeliyiz, anlamalıyız ve kendimizi anlatmalıyız. 30 Mart seçimlerinde Avcılar’da bayrağı Bayram Şenocak’a, teslim edeceğiz. Diğer ilçelerdeki arkadaşlarımıza teslim edeceğimiz gibi.”