Bu Coşku Zaferin Habercisi

Gaziosmanpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.

Bu Coşku Zaferin Habercisi

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Aziz Babuşçu, AK noktalardaki samimiyeti ve coşkuyu gördüğünü belirterek, "Bu coşku 7 Haziran akşamı zaferin habercisi. Bu seçim Türkiye’nin istiklal ve istikbal seçimidir. AK Parti’nin karşısına çok farklı figürler çıkartılmıştır. Bir cephe halinde AK Parti’ye karşı olanların bir senaryo içinde olduğunu görüyoruz. Kardeş coğrafyalarda, mazlum ve mağdur coğrafyalarda, bu seçim sonuçlarını bizim kadar merakla bekleyen bekleyenler var. Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımızı kendilerinin lideri olarak görüyorlarsa, Sayın Genel Başkanımızı dışişleri bakanlığı döneminden bağrına basmış ve onlara umut bağlamışlarsa, bu seçim için de aynı umutla bekliyorlar. Bizim bir anlık zaafımız, eksik bıraktığımız gayretimiz onların gözyaşı anlamına geliyor.“ diye konuştu.

Oyun Bitmedi İkinci Yarı Yeni Başlıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ise AK Parti'nin mücadelesini anlatarak, "Biz gerçekten Türkiye’de siyaseten kimle mücadele ediyoruz diye baktığımızda, karşımızda modern demokrasilerde olduğu gibi bir siyasi parti olsa, onun söylemleri olsa inanın bana Türkiye’de siyaset çok daha güzel olacak. Rüyalarımızda bile bir araya gelmesi mümkün olmayan paralelcisinden tutun, malum medya gruplarına kadar, CHP’sinden MHP’sine, HDP’sine varıncaya kadar her kesimin AK Parti ve bu ideallere karşı çok büyük ittifak yaptığını görüyoruz. İnanın bana aynen seçim sloganında olduğu gibi, oyun bitmedi ikinci yarı yeni başlıyor." ifadelerini kullandı.