Bu Millet Seçtiği Lidere İnanıyor

Aziz Babuşcu, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısına katılarak Bahçelievler teşkilatıyla bir araya geldi.

Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Ecin, Bahçelievler İlçe Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Mahalle Başkanları ve 3 kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, milletimiz için önemli işler yapan liderlerin geçmişte türlü iftiralarla yıpratıldığına dikkat çekerek, Çok partili dönemde Türkiye’yi reformlarla bambaşka kulvarlara taşıyan 3 lider vardır: Menderes, Özal ve Başbakanımız. Üçü de hem diktatörlük, hem de yolsuzluk ithamlarıyla yıpratılmaya çalışıldı. Merhum Menderes’i askeri bir darbeyle idam ettiler. Merhum Özal’ı bitip tükenmez kampanyalarla yerden yere vurdular. Partisini zayıflatıp siyaseten etkisiz ve zayıf bir konuma düşürdüler. Aynı oyunları Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için de sahnelediler, sahneliyorlar. Ama artık başaramıyorlar. AK Parti, girdiği her seçimden daha da güçlenerek çıkıyor. Genel Başkanımıza karşı gösterilen sevgi ve alaka sürekli büyüyüp tazeleniyor. Bu millet seçtiği lidere inanıyor. Onun sağlam duruşunu, onun zorluklar karşısında pes etmeyen iradesini, hepsinden öte, 12 yıldır ülkesi ve milleti için nasıl didindiğini, çalıştığını, çırpındığını biliyor. Burada bizim üzerimize düşen sorumluluk; kapı kapı dolaşarak, ev sohbetleri yaparak artık marka haline gelmiş AK Belediyeciliğin hizmetlerini anlatmaktır. Bahçelievler’de, milletimizin gönlündeki AK Parti sevdasını bir kez daha hakim kılacağız.” ifadelerini kullandı.