Bu Seçim Bütün Seçimlerin Finalidir

Aziz Babuşcu, İl Başkanlığımızda düzenlenen programda, 30 Mart 2014 Yerel Seçim sürecinde ev sohbetlerinde görev alacak sandık hatiplerimizle bir araya geldi.

Beyoğlu, Eyüp ve Kağıthane ilçelerinden gelen hatiplerimizin izlediği program, “akpartiweb.tv” üzerinden gerçekleştirilen yayınla diğer 36 ilçemiz tarafından da takip edildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada seçim sürecinde ev sohbetlerinin büyük önem taşıdığını belirten Aziz Babuşcu, “Sizler; en önemli çalışmayı yapacak, zafer sonunda da en anlamlı onur ve gururu taşıyacak teşkilat mensuplarımızsınız. Bu seçimde yaşadığımız konjonktür de göz önünde bulundurulursa ne kadar fazla insanla temas kurar, ne kadar fazla kişiye derdimizi anlatabilirsek, karşı karşıya kaldığımız muhataplığın ne anlama geldiğini ifade edebilirsek o derece başarılı olacağız. Biz bu seçimi bu güne kadar yaşadığımız seçimlerin finali olarak görüyoruz. O zaman bu finali zaferle sonuçlandıracak olan kampanya dönemi önemlidir. Bu kampanya döneminde yapılacak faaliyetlerin en anlamlısı ve etkilisi de evlerde yapacağımız sohbetlerdir.”

Bizim En Önemli Referansımız Yaptığımız Hizmetlerdir

Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Şunu iyi anlatmalıyız. Bizden AK Parti’den önce ülkemiz nasıl bir durumdaydı, nasıl bir enkaz devralmıştık bunu iyi anlatmalı ve ifade etmeliyiz. Sonra bizim dönemimizde 11 yılda belediyecilikte, ve ülkenin genel kalkınmasındaki hizmetlerimizi, reformlarımızı izah etmeliyiz. Bunu yaparken; sağlıkta, ekonomide, ulaşımda, turizmde, emniyette, enerjide, istihdam oluşturmada, nasıl bir seviyeye gelindiğini rakamlarla anlatmalıyız. Bizim en önemli referansımız yaptığımız hizmetlerdir. Bu seçime büyük anlamlar yükleyenler, bu seçimi bir finale dönüştürmek isteyenler, elbette ki yine bir hezimet yaşayacaklar. Çünkü biz kişisel beklentiler için siyaset yapmadık ve hiçbir zaman da yapmayacağız. Çünkü bizim Başbakanımız millete sevdalı olmanın, millet için hizmet üretmenin ne demek olduğunu bugüne kadar hayatıyla ve düşünceleriyle gösterdi. Biz de onun teşkilat mensupları olarak çok daha kararlı, çok daha bilinçli olarak sahada olacağız ve gereken, beklediğimiz sonucu alacağız.”