Bu Seçimler Dünya İçin Önemli

Aziz Babuşcu, AK Parti Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda Beylikdüzü teşkilatıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki toplantıya İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 3 kademe ilçe teşkilat mensupları, Mahalle Başkanları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Toplantıda teşkilat mensuplarına seslenen Aziz Babuşçu, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin AK Parti kadar dünya için de önemli olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “AK Parti kadar dünya da bu seçimlerin sonucunu bekliyor. Bosnalı kardeşlerimiz,  Hırvat, Sırp olan komşularının gezi olaylarını gündeme alarak ‘Önce Erdoğan’ı bitireceğiz sonra da sizi’ diye kendilerine tacizlerde bulunduklarını bize anlatıyor. Bu seçimler bu kadar önemli. Hasta adam ayağa kalktı önce oturdu; şimdi ise koşmaya başladı; bu bazılarına rahatsızlık veriyor. Bakınız; farklı ülkelerden gelip bizim yerel seçim kampanyalarına gönüllü şekilde çalışmak; bu seçimlerin dünya için ne kadar önemli anlatmak isteyenler var. Bosna’dan Somali’den Afrika ve Dünyanın farklı ülkelerinden gelip gönüllü çalışmak isteyenler var. Bu yaşananlara şahit olunca büyük çerçeveyi çok daha iyi görebiliyoruz.”

Aziz Babuşcu, toplantının ardından Yeşil Vadi Şehir Parkı içerisinde yer alan Botanik Bahçesi çalışma alanını ve AK Parti Barış Mahallesi seçim kordinasyon merkezini ziyaret etti.