Bütünlüğümüzü Ve Samimiyetimizi Kaybetmemeliyiz

Her ayın son haftasında ilçelerinde yapılan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı, bu ay Çatalca ve Silivri ilçelerinde gerçekleştirildi.

Toplantıların gündemini, teşkilat çalışmaları ve Türkiye’nin gündemindeki siyasi gelişmeler oluşturdu.

İl Yönetim Kurulu ilk Toplantısını Çatalca’da, Çatalca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yaptı. İl Başkan Yardımcısı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “İl Yönetim Kurulumuzla birlikte, AK Parti ailesinin Çatalca’da ev sahipliğini yapan, düşüncelerimizi, ideallerimizi Çatalca’nın en uzak köylerine kadar taşıyan Çatalca teşkilatımızla buluşmaktan son derece memnunum. İnanıyorum ki birbirimizi anlama, tanıma ve teşkilatımızın performansını artırma anlamında faydalı bir toplantı olacak.” dedi.

Babuşcu, “Görüyorum ki bütün Çatalca teşkilatımız yerel seçimlerde belediye başkanlığını AK Parti’ye kazandırmak için oldukça hevesli ve sabırsız. Bu hedefe ulaşmak için büyük bir samimiyetle, elimizden gelenin en iyisini yaparak bütünlük içinde çalışmamız gerekiyor. Bu bütünlüğü bozacak, samimiyetimizi zaafa uğratacak her türlü söz ve davranıştan uzak durmamız gerekiyor. Seçimlerde umut ettiğimiz sonucu almak için en büyük gücümüz kendi içimizdeki birliğimiz, enerjimizi ortak bir amaç için harcayabilmektir. Çatalca ve Silivri bizim için çok önemli ilçeler. Bu ilçeleri yeniden AK Partili belediyelerle buluşturmak; yerel yönetimlerde marka oluşturmuş bir Genel Başkan’a sahip olan teşkilatımız için bir boyun borcudur. Teşkilatımızın bu bilince sahip olduğuna yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Yönetim Kurulu ikinci toplantısını Silivri’de gerçekleştirdi. Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdiği sunumuyla başlayan toplantı Silivri İlçe Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu şunları söyledi: “Çatalca’da ve Silivri’de yaptığımız bu toplantılarda, hem ilçe teşkilatlarımın, hem de İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ne kadar samimi ve bu davaya inanmış insanlar olduğunu görmekten, sizlerle birlikte yol yürümekten çok mutluyum. Silivri AK Parti’nin daha önce hizmet ettiği ama bu dönem adeta bir ara verdiğimiz bir ilçe. Eminim Silivri’de yaşayanlar bu dönemde Ak Parti’nin yerel yönetim anlayışını özlediler. Biz de kendi içimizde nerede hata yaptığımızın muhasebesini ve muhakemesini yaptık. Çatalca ve Silivri ile ilgili omuzlarımızda büyük bir sorumluluk var. 2014 Mart ayında bu sorumluluğu yerine getirdiğimizde bu yükü omuzlarımızdan indirmiş olacağız. Bu umuda sahip olmamın en büyük nedeni az önce söylediğim samimiyet ve birlikteliğinizdir. Hep birlikte bu ruhu güçlendirerek hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum”