Büyük Bir Ufkumuz Ve Sorumluluğumuz Var

Zeytinburnu Danışma Meclisi, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla Kazlıçeşme Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Haydar Ali Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldız Seferinoğlu ve Şevki Şar, Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile Zeytinburnu teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Zeytinburnu İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in konuşmasıyla başlayan toplantıda, mahalle başkanlarımız söz alarak siyasi gelişmeler, yerel çalışmalar ve teşkilat faaliyetleriyle ilgili değerlendirme ve beklentilerini ifade ettiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, Zeytinburnu teşkilatımızın görüş ve beklentilerini dinlemek, çalışmalarımızdaki koordinasyonu sağlamlaştırmak için güzel bir vesile olan Danışma Meclisi toplantısının faydalı olacağına inandığını ifade ederek, “2014 seçimleri için çalışmalarımız giderek artan bir tempoda devam edecek. Bu anlamda Zeytinburnu’ndaki heyecanımızı tazelemek, durumumuzu gözden geçirmek adına güzel bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Gördüğüm manzara ve coşku bana önümüzdeki günler ve 2014 seçimleri için güven veriyor.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce de sık sık söylediğim gibi; AK Parti’nin ürettikleri, yani yaptığımız teşkilat çalışmaları, hükümetimizin ülkemiz için yaptığı işler, Başbakanımızın gösterdiği liderlik ve fedakarlık sadece Türkiye’yi ilgilendirmiyor. Afrika bize bakıyor, Ortadoğu bize bakıyor. Çünkü dünyanın neresine gidersek gidelim medeniyetimizin, oralara gitmiş gönül sultanlarımızın izlerini bulabiliyoruz. Biz o gönül sultanlarının izlerinden de sorumluyuz. 2014 seçimlerinde elde edilecek başarı sadece Zeytinburnu’nda AK Partili bir belediyenin görev yapmasından ibaret değil. Çok daha büyük, çok daha ötelere hitap eden bir ufkumuz ve sorumluluğumuz var. Biz sorumluluklarını dava bilinciyle kuşanan bir hareketiz. Bütün bu gayretimizi, bütün bu mesaimizi, milletimizin ağzından dökülecek bir hayır duasının sıcaklığı için veriyoruz. Buna talibiz. Hizmetlerimizle memnun etmeye çalıştığımız milletimizle gerçek bir gönül bağımız var. AK Parti’yi millet kurmuştur. Biz de bizi kuran, bugünlere getiren insanlarımızla kaynaştık, temas ettik, paylaştık. Şimdi de buna devam ediyoruz. Nisan sonuna kadar İstanbul’daki 1milyon 800 bin üyemizi tek tek ziyaret edeceğiz. Şikayetlerini, isteklerini, fikirlerini dinleyeceğiz. Çünkü bizim derdimiz bu millet ve ülkenin güzel günler yaşaması. Sayın Başbakanımızın yükünü hafifletmek, mazlumlara umut olabilmek. Sizlerin bu bilinçle davranacağından, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğinden şüphem yok.”