Çekmeköy İlçe Danışma Meclisi Yapıldı

Ak Parti Çekmeköy İlçe danışma meclisi  Aziz Babuşcu’nun katılımıyla 25 Şubat 2011’de Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Çekmeköy İlçe Danışma Meclisi toplantısına ,Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekillerinden Nusret Bayraktar ve Özlem Piltanoğlu Türköne, İl Ekonomik İşler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar, İl Yönetim Kurulu Üyesi  Coşkun Özden, Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Mahalle Başkanları ile Sandık Koordinatörleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, AK Parti’nin iktidarda olduğu dönemler içinde yapmış olduğu hizmet ve çalışmaları anlatan bir konuşma yaptı.

 

İlçe Başkanının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da, Çekmeköy ilçesine yaptıkları hizmetleri anlattı.

 

Muhalefet İnsanları Pervasızca ‘Kurtuluş Savaşı’na Çağırır Gibi Sokak Sokak Direnişe Davet Ediyor

Aziz Babuşcu ,Çekmeköy Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yaparak, siyasi gündem hakkında bilgiler verdi. Babuşcu, AK Parti’nin 8 yıllık iktidarları boyunca yaptığı hizmetlere karşılık, muhalefetin insanları pervasızca ‘Kurtuluş Savaşı’na çağırır gibi sokak sokak direnişe davet etmesini eleştirerek, “Biz muhalefetin insanları direnişe çağırmalarının nedenini anlamaya çalışıyoruz. Bu soruya verilen cevap, aynı zamanda 2011 Haziran’ının bizim için, millet için, Türk demokrasisi için ne anlama geldiğini açıklıyor.”dedi.

 

Ak Parti İktidarını Devirebilmek İçin Balyoz’dan Ergenekon’a Kadar, Hesap Verenlerin Milletvekili Yapılmasını Bile Düşündüler

2011 genel seçimlerinin önemine de değinen Babuşcu, önemli bir seçime gittiklerini vurguladığı konuşmasında: “Cumhuriyet tarihindeki bütün seçimlerden daha önemli bir seçime gidiyoruz. Referandumda bunun ipuçlarını görmüştük. Biz referandum sürecinde bu Anayasa değişikliğinin milletimiz için, ülkemizin geleceği için ne kadar yararlı olacağını anlattık. Muhalefet ise bu süreçte bir kamplaşma ortamı yaratmak için elinden geleni yaptı. “Evet oyu vermek, AK Parti’ye oy vermek demektir. Ülke totaliter bir rejime gidiyor. Diktatörlük geliyor.” havası estirildi.  Neden mi? İşte, Haziran 2011 seçimlerinin önemi burada yatıyor.” diye konuştu.

 

“2011 seçimleri halkla seçkinciler arasında geçecektir.” diyen Babuşcu, bu seçimin ‘daha ileri diyenlerle, daha geri diyenler’in seçimi olacağının altını çizdi ve muhalefetin AK Parti iktidarını devirebilmek için bu seçimi son şansları olarak gördüğünü söyledi. Bunu yapabilmek için de hukuk karşısında Balyoz’dan Ergenekon’a kadar hesap verenlerin milletvekili yapılmasını bile düşündüklerini dile getiren Babuşcu, muhalefetin AK Parti’yi devirebilmek için her yolu denemeye devam ettiğini ve her yolu mubah gördüğünü  söyledi.

 

Bunların Değişme İsteğinin Boyaları Söküldüğünde, Chp’den Geriye Ergenekon Ve Statüko Kalıyor

Aziz Babuşcu,konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Bu ülkede demokrasinin kökleşmesi için güçlü bir muhalefete ihtiyaç var. Sosyal demokrat bir geleneğe de ihtiyaç var. Ancak onca yıla rağmen üretilemiyor. Bugünlerde CHP’deki değişim söylemi bizatihi AK Parti’nin gücünden kaynaklanmıştır, değişimi arzu ettiklerinden ya da içselleştirdiklerinden değil. AK Parti’nin gücü CHP’yi buna zorlamıştır. AK Parti’nin hizmet anlayışını ve milletimizin teveccühünü gördükten sonra partimizin başarısını taklit etmeye çalışıyorlar. Hatta gazetecileri Genel Merkez’imize gizlice gönderip, ne yaptığımızı anlamaya çalışıyorlar. Oysa bizim kapımız açık. Gelip sorsalar, nasıl çalıştığımızı anlatırdık. Ancak bunu isteyecek samimiyetleri yok! Bunların değişme isteğinin boyaları söküldüğünde, CHP’den geriye Ergenekon ve statüko kalıyor. Esasen değişen hiçbir şey yok!”