Dava Bize Sorumluluk Yükler

Aziz Babuşcu, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ilçe ve belediye başkanları için bir akşam yemeği düzenledi.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen yemeğe, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş ile ilçe ve belediye başkanları katıldı.

Dava Bize Sorumluluk Yükler

Programda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, birlikte çalıştığı ilçe ve belediye başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler, bu topraklarda, bu kadim medeniyetin izleri üzerinde, yeniden büyük Türkiye’yi inşa etme ideali için sorumluluklar kuşanmış yol arkadaşlarıyız. Bu dava her zaman bize sorumluluk yükler. Bu topraklarda olup bitenlere şahitlik etmiş insanlar olarak, sorumluluğun omuzlarımızdaki ağır yükünü her zaman hissetmişizdir. Her birinizin bulunduğu noktada hizmet etme ve daha iyisini yapabilme çabası; bu inanç, bu dertleniş ve sorumluluk bilincinin getirdiği çabadır. Biz her gün İl Başkanlığında, belediyede, gençlik ve kadın kollarında ya da belediye meclislerindeki çalışmalarımızda, hizmet ettiğimiz beldeye, ilçeye, İstanbul’a daha iyisini yapabilmek için çırpınırız. Her akşam yastığa başımızı koyduğumuzda o gün ne yaptığımızın muhakemesini, sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirip getirmediğimizin vicdan muhasebesini de yaparız. Başarımızın sırrı da bence budur. Başarımızın sırrı yaptığımız her işin samimiyet yüklü olmasıdır.”

İl Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, konuşmasında, Aziz Babuşcu’nun AK Parti İstanbul teşkilatını yıllarca başarıyla yönettiğini vurgulayarak, “Kendisiyle birlikte geçirdiğimiz dönemde bize kazandırdıkları için kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de AK Parti İstanbul teşkilatını gururlandıracak görevlerde bulunacağına inanıyorum. Biz de büyüklerimizin takdiri ve istişareler sonucunda görev üstleneceğimiz yeni dönemde aynı başarı çizgisini sürdürmeyi, bayrağı daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz. AK Parti İstanbul teşkilatının tecrübesini dinamizmiyle birleştirerek çok güzel hizmetler vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ederek, 2015 seçimlerini de büyük bir başarıyla geçireceğimizden şüphem yok. Pazar günü yapılacak kongremizde de bu güzel günlerin başlangıcını yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Çalışmaya ve Üretmeye Devam Edeceğiz

İBB Başkanı Kadir Topbaş, konuşmasına “AK Parti İstanbul çatısı altında yıllarca birlikte çalıştığımız Aziz beye teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek başladı. İBB Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendisinin başkanlığında ve teşkilatımızın fedakarca çalışmalarıyla AK Parti'nin İstanbul'daki başarılarını hep birlikte yaşadık. Seçim günlerinde oyumuzu kullanıp sonuçları beklerken hep rahat olduk. Çünkü çok çalıştık, ürettik, üstümüze düşenleri yapmaya çalıştık. Bundan sonra da fitneye fırsat vermeden, el birliğiyle ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”