“Düş Bahçemden” İstanbul’da Açıldı

AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın IV. Bireysel Fotoğraf Sergisi Düş Bahçemden’, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Binasında açıldı.

 

Mustafa Ataş’ın Ardahan’dan Hollanda’ya, Ürgüp’ten Chicago’ya uzanan yurt içi ve yurt dışı gezilerinde çektiği 60 fotoğraftan oluşan serginin açılışına, İstanbul Milletvekili Halide İncekara, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 

Serginin açılış kurdelesini kesen Aziz Babuşcu, daha önce çeşitli siyasi etkinliklere sahne olan bir salonda bu defa farklı bir zenginliğe şahit olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Milletvekillerinin genellikle Meclis’te yaptıkları çalışmalarla gündeme geldiklerini belirten Babuşcu, “Birçok milletvekilimiz ön plana çıkmamış farklı özelliklere sahip. Mustafa Bey’de bu çalışmasıyla farklı bir yönünü bizlerle paylaşıyor. Kültürel bir zenginlik olarak gördüğüm bu sergiyi açmaktan büyük mutluluk duyuyor ve devamını diliyorum.” dedi.

 

Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise, sergiye yaptığı ev sahipliği için Aziz Babuşcu’ya ve İstanbul teşkilatına teşekkür ederek, “Milletvekilliğini, gezdiğimiz gördüğümüz yerlerdeki güzellikleri sevdiklerimizle paylaşmak için bir fırsata dönüştürmeye çalışıyorum. Güzel anları dondurmak ve kalıcı hale getirmek için baktığım yerdeki güzellikleri görmeye çalışıyorum. Bugün sergilenmeye başlayacak fotoğraflar bunların küçük bir kısmı. Bundan sonra da fotoğraf çekmeye ve insanlarla paylaşmaya devam edeceğim.” dedi.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında 20 Nisan – 04 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak sergi, her gün 10.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.