Ekonomik ve Sosyal Politikalar Ön Planda Olacak

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin yeniden iktidar olması durumunda ekonomik ve sosyal politikaların ön planda olduğu bir dönem yaşanacağını söyledi.

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, Bayrampaşa’da tekstil firmalarını ve esnafları dolaştı. Babuşcu’ya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti. Bayrampaşa’da gezisine bir fabrikayı ziyaret ederek başlayan Babuşcu, burada işçilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

İktidar Dönemimizde Herkes Büyüdü

“Bizim 12 yıllık iktidar dönemimizdeki istikrar sürecinde herkes büyüdü.” diyen Aziz Babuşcu, “Bu büyümede işler daha fazla oldu. Çalışanlar daha fazla iş imkanı buldu. Üretimden daha fazla pay aldılar. Ama 7 Haziran’da ortaya çıkan tabloda diğer partilerin koalisyon kurma noktasındaki beceriksizliği, bizimle bir ittifak içine girmemeleri bir kaos ortamı oluşturdu. Yatırım yapanlar yatırımlarını durdurdu. Büyümek isteyenler ihtiyatlı davrandı ve büyümeyi frenledi. İşte mütevazı bir iş yeri yüz işçiyle çalışmayı hedeflerken çalışan sayısını 60’tan 48’e düşürme durumunda kaldı.” dedi.

AK Parti Yeniden Tek Başına İktidar Olacak

İşçilere, "4 Ekim’de AK Parti’nin açıklayacağı seçim beyannamesini takip edin." diyen Babuşcu, “Seçim beyannamemizde sizleri yakından ilgilendiren çok önemli sosyal ve ekonomik paketler açıklayacağız. İşçilerin çalışma hayatını çok daha iyi noktaya taşıyabilecek bir paket açıklayacağız. İnşallah 1 Kasım'da işçilerin ve her kesimin desteği ile AK Parti yeniden tek başına iktidar olacak. Bu ülkede iş sahipleri yeniden büyüme trendine girecek. İşçiler de bundan payını alacak. Önümüzdeki dönem sosyal ve ekonomik politikaların daha fazla öne çıkacağı küçük ve orta işletmelerimizi büyütecek, asgari ücretin, emekli maaşlarının daha iyi noktalara taşınabileceği politikaları hayata geçireceğiz. Her vatandaşımız istikrar ile büyüyen pastadan hakkını alacaktır.” dedi.

Aziz Babuşcu, “Ülkemiz ne zaman koşmaya başlasa terör belasını Türkiye’nin başına musallat ettiler.” diyerek, “Biz çözüm süreci ile bir noktaya gelmiştik. 3 yıldır bu ülkede anneler ağlamıyordu. O çatışma ortamı sonlanmıştı. Ama 7 Haziran sonrasında ortalığı karıştıracak bir ortam üretmek isteyenler terörü de yeniden kullandılar. Ama ne olursa olsun bizim ona da müsamahamız yok.” diye konuştu.

Aziz Babuşcu, yaptığı konuşmanın ardından işçilerle fotoğraf çektirdi. Babuşcu, daha sonra beraberindekilerle birlikte esnaf gezisine devam etti.