En Anlamlı Seçime Hazırlanıyoruz

Aziz Babuşcu, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığının düzenlediği SKM Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Toplantıya, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Ömer Seyfi Aktülün, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kartal İlçe Başkanı Muhammed Mehdi Akman ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Kartal İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “Olağanüstü koşullarda yaşanan bir seçim sürecinin içindeyiz. AK Parti, ilk seçimi olan 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana en anlamlı seçimine hazırlanıyor. AK Parti’nin farkı ve üstünlük sebebi olan birlik ve beraberliğimizin çok önem taşıdığı günlerden geçiyoruz. Başbakanımıza yol arkadaşı olmanın bahtiyarlığı içinde devam ettiğimiz bu yolda, her zamanki gibi çalışkan ve uyanık olmak zorundayız.” dedi.

Kartal AK Belediyecilik İle Buluşacak

Aziz Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Kartal, daha önce AK Belediyeciliği yaşamış bir ilçe. Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademesiyle bütün Kartal teşkilatımıza düşen görev; Kartal’da yeniden AK Belediyeciliği yönetime taşımak. Bu hedefi gerçekleştirecek olanlar bu salondaki güzel insanlar, sizlersiniz. Yerel yönetimlerde AK Parti farkını bütün İstanbul ve Türkiye biliyor. Biz; hizmetlerimizle, projelerimizle siyaset yapıyoruz. Bütün çabalarına rağmen bizi bu siyaset tarzından ayıramayacaklar. 30 Mart akşamı sandıklardan çıkan sonuç, bir kez daha AK Parti ve Türkiye’ye kazandıracak sonuç olacaktır. İnşallah 30 Mart akşamı, Kartal bir kez daha AK Belediyecilik ile buluşacak.”