Gençlerimizin Değerini Biliyoruz

Aziz Babuşcu, Kağıthane İlçe Gençlik Kolları 3. Danışma Meclisi’ne katılarak gençlerle bir araya geldi.

Kağıthane Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel ve Gençlik Kolları Üyeleri katıldı.  

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, gençlerle birlikte olmaktan, enerji ve coşkularını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Danışma Meclislerinin yaşanan gelişmeleri değerlendirmek ve teşkilatın birbiriyle iletişimi açısından oldukça önemli bir işleve sahip olduğunu söyledi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti milletin içinden çıkmış insanların, büyük bir samimiyet ve iyi niyetle kurduğu bir parti. Bu samimiyet ve iyi niyet milletimiz tarafından da görüldü ve AK Parti kurulduğu günden beri girdiği bütün seçimleri kazanarak iktidarda kalmaya devam ediyor. Bu başarıyı getiren birçok faktör var. Gerek partimizin milletimizle kaynaşması gerekse enerjisini koruması açısından Gençlik Kollarımızın önemini hepimiz biliyoruz. Türkiye’yi değiştiren ve dönüştüren büyük işleri yapan bu partinin ve Başbakanımızın en büyük güç kaynaklarından biri, gençlik kollarımızın çalışkanlığı ve samimi çabasıdır. Gençliğin verdiği açık fikirlilik, güç ve cesaretle partimiz ve ülkemiz için üretmeye, emek vermeye devam etmenizi istiyorum. AK Parti bütün teşkilatıyla aynı hedefe odaklanmış, millete hizmeti hedefleyen bir parti. Bu hedeflere ulaşmak için ihtiyacımız olan gençlerimizi ve onların değerini bütün teşkilatımızın bildiğinden şüpheniz olmasın. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da nerede görev verilirse; ilçelerde, mahallelerde, sandıklarda üstünüze düşeni yapacağınıza inanıyorum.”

İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın birer konuşma yaptığı toplantı, gençlik kolları üyelerin görüşlerinin açıklaması ve karşılıklı değerlendirmelerle sona erdi.