Gençlik Kollarımız Teşkilatımızın Heyecan Kaynağı

Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Çıkışta Mahalleye Gel” programında Bayrampaşa İlçe Gençlik Kollarının konuğu oldu.

Bayrampaşa Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, İstanbul Milletvekilleri Sevim Savaşer ve Şirin Ünal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda Gençlik Kolları mensubu ile ilk defa oy kullanacak gençler katıldı. 

İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, tecrübeli ve ünlü isimleri ilk defa oy kullanacak gençlerle ile bir araya getirerek, deneyim ve birikimlerinin gençlere aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen programda gençlerle birlikte olan Aziz Babuşcu, “Oldukça yoğun geçen bir günün sonunda gençlerle birlikte olmak, enerji tazelemek anlamına da geliyor. İl Danışma Meclisimizdeki coşku ve heyecan burada da devam ediyor. Gençlik Kollarımız tabi ki bu heyecan ve coşkunun en büyük itici gücü. Bugün burada hem AK Partili gençlerle hem de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizle birlikte olmaktan çok memnunum. Daha önce de katıldığım bu programla geçmişe gitme ve hatıraları düşünme fırsatı oluyor. Sizlerle birlikte olarak gelecek hayallerimizi, beklentilerimizi de yeniden tazeliyoruz. Bu güzel organizasyon için İl Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Aziz Babuşcu, oldukça zevkli geçen sohbette gençlik yılları, eğitim yaşamı, evliliği, siyasete adım atışı ve İstanbul İl Başkanı olma süreci gibi hayatındaki önemli noktaları ve anları gençlerle paylaştı. İl Başkanımız, programda hem Twitter üzerinden gelen hem de salonda bulunan gençler tarafından sorulan soruları da cevapladı.

“Çıkışta Mahalleye Gel” programları kapsamında 39 ilçede 100 salon programı düzenlenecek. Programlarda siyaset, sanat ve iş dünyasından gençlere olumlu örnek olacak isimler konuk edilecek.