Güçlükleri Yenme İrademiz Var

Şişli Danışma Meclisi, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla Mecidiyeköy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, İstanbul Milletvekili Nimet Baş, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Cin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Şar, Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu ile her kademeden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu’nun konuşmasıyla başlayan toplantıda, Şişli İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından, mahalle başkanları söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Şişli’de, Sayın Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmanın bahtiyarlığını yaşayan AK Parti ailesinin değerli mensuplarıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Aziz Babuşcu, “Danışma Meclisleri, görev yaptığı yerlerde ne olup bittiğini bilen, bu sorunları merkeze taşıyan, çözüm için çalışan teşkilat mensuplarımızı dinlemek için çok önemli bir fırsat oluyor. Birbirimizi dinleyerek daha iyi anladığımız bu güzel toplantı için Şişli teşkilatımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Şişli’de hedefe kilitlenmiş bir teşkilatımız var. Uyum içinde, ortak aklı oluşturarak çalışan bu teşkilat, sahip olduğu samimiyet ve motivasyonla bizlere güven veriyor. Şişli’nin kendi içinde bazı zorlukları olabilir. Ancak AK Parti’de siyaset yapmak demek; aynı zamanda güçlükleri yenebilme iradesine sahip olmak demektir. Sayın Başbakanımızın sadece ülkemizle ilgili olmayan ufku, mücadele azmi ve kararlılığına ortak olmak, bize bu güçlükleri aşmak için gereken motivasyonu sağlıyor. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. On yıllardır bu ülkenin gençlerini, emeğini, geleceğini çalan terör belasını çözmek için büyük bir çaba içindeyiz. Buradaki asıl ve en önemli amacımız anaların bitmeyen gözyaşlarını dindirebilmektir. Bunun değerini milyar dolarlarla ölçmek mümkün değildir. Sayın Başbakanımızı harekete geçiren duygu da budur. AK Parti, siyaseti milletle yapan, millet için yapan bir siyasi hareket. Bu siyasi hareket aynı zamanda milliyetçiliğin de en güzelini yapıyor. Ülkemizi ekonomik açıdan büyütmek, dış politikada itibarımızı yükseltmek, milletin dertleriyle dertlenmek, ülkeye kalıcı eserler bırakmak asıl milliyetçiliktir. Şişli teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımızı mahcup etmeyecek şekilde çalışacağına inanıyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”