Her Bir Kardeşim Birbirine Sahip Çıkacak

Aziz Babuşcu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş SKM Koordinasyon Toplantısına katıldı.

Toplantıya, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Cin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır, Maltepe Belediye Bakan Adayı Edibe Sözen, İlçe SKM Başkanı Kamil Karabak ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Maltepe Belediye Bakan Adayı Edibe Sözen de bir konuşma yaparak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gayet başarılı bir şekilde devam eden kampanya döneminin sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Seçim süreci ve çalışmaları hakkında görüşlerini açıklayan Aziz Babuşcu, “Sonuçları ve beklentileri itibariyle çok farklı bir seçime gidiyoruz. Yerel bir mücadele ve yerel projelerin konuşulduğu olağan bir seçim değil girdiğimiz. AK Parti olarak girdiğimiz bu 6. seçim, geride bıraktığımız beş seçimden çok daha önemli hale geldi.” dedi.

Biz Finallere Alışkınız

İl Başkanımız sözlerini şöyle sürdürdü: “Maltepe, daha önce AK Belediyeciliği yaşamış bir ilçe. Bize düşen Maltepe’yi o hizmet seviyesiyle yeniden buluşturmak için çalışmak. Yerel yönetimlere ürettiğimiz hizmet çıtasıyla bir markayız biz. Maltepeliler de bu ihtiyacın farkında. Seçimin bir final olduğunu hep söylüyorum. Biz finallere alışkınız ve bugüne kadar her finalden zaferle çıktık. Bunu da aştığımızda, bu ülkenin önünde duracak bir güç yok. Bu ülke için kurduğumuz hayalleri, 2023 hedeflerini engelleyecek bir güç kalmayacak. Çocuklarımız, bu ülkenin yarınları, dünyanın her yerinde kulakları Türkiye'de olan mağdur ve mazlumlar için kazanmalıyız bu seçimleri. Bunun için de her bir kardeşim birbirine sahip çıkacak. Tek kaygımız ve tek mücadelemiz daha iyisini yapabilmek olacak.”