İstanbul’un Ak Partili Çınarları

Aziz Babuşcu, İstanbul’daki en yaşlı AK Parti üyesi olan 103 yaşındaki Mesut Karaman ve 93 yaşındaki kıymetli eşi Nebiye Karaman’ı Beyoğlu’ndaki evlerinde ziyaret etti.

Oldukça samimi bir havada geçen görüşmede, 2014 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti İstanbul teşkilatının üye ziyaretlerine bütün hızıyla devam ettiğini belirten Aziz Babuşcu, “Üye ziyaretlerimiz tamamlandığında, İstanbul’daki 1 milyon 800 bin üyemizin yaşadığı 1 milyon 46 bin hanenin kapısını çalmış olacağız. Sandık Yönetim Kurullarımızı oluşturmak açısından çok önemli olan bu çalışma; aynı zamanda İstanbul teşkilatımızın yakınlaşmasını, heyecan ve enerji depolamasını sağlıyor. Bugün AK Parti İstanbul teşkilatının iki yaşlı çınarıyla birlikteyiz. Onların AK Parti’ye olan inancını ve Başbakanımıza olan sevgilerini görmek, ne kadar önemli bir çalışma yaptığımızı bir kere daha hissetmemize neden oldu. Yaşlılarımızı ziyaret etmek, onların dualarını almak bize her zaman güç veriyor. Türkiye’nin aydınlık geleceği ve partimizin başarısı için bu samimiyet ve inançla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol’un da katıldığı ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden İstanbul teşkilatının en yaşlı üyesi Mesut Karaman ise, “AK Parti’ye ve Başbakanımıza yıllardır bu ülke için yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İstanbul’un en yaşlı üyesi olduğumu öğrenmek beni çok mutlu etti. İnşallah ülkemiz ve milletimiz nice güzel günler görür.” şeklinde konuştu.