İstediğimiz Sonucu Alacağız

Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği "Sandık Eğitim ve Motivasyon Programı” Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen programa, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar’da görev yapacak tüm sandık görevlileri katıldılar.

Teşkilatıma Şükranlarımı Sunuyorum

Günlerdir yaptığımız çalışmaların sonucu alabilme anlamında en önemli, en anlamlı görevi yapacak olan sandık görevlilerimizle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade Aziz Babuşcu, “Türk siyasi tarihinin en büyük mitinginde, Yenikapı’da Yeni Türkiye için bir araya gelen 2 milyon’a yakın İstanbullunun o alana ulaştırılması ve mitingin en güzel şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan teşkilatıma, çabaları ve emekleri için gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İstediğimiz Sonucu Alacağız

Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu seçimin nasıl bir atmosferde geçtiğinin farkındayız. Temel amaç; Recep Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset zemini ortaya çıkarmak. Bu seçim; sadece AK Parti’nin başarısı ya da başarısızlığını değil Türkiye’nin geleceğini belirleyecek. Dünyadaki bütün mazlum ve mağdurların umudu, duası bizimle. Bu bilinçle; mükemmel çalışmalar yapıyoruz, sahada çok güzel işler yapıyoruz. İstediğimiz sonucu ede edebilmek için, 30 Mart akşamı sizin sandıklarda yapacağınız görev, zaferin altına imza atmak anlamına gelecektir. Bu seçim sıradan bir seçim olmadığına göre; dikkat, bilgi donamımı ve cesaretinizle sandıktaki o final görevinizi en ufak bir zaaf göstermeden yapacaksınız. Bu anlamda ortaya koyacağınız bir zaaf, Afrika’yı, Ortadoğu’yu, Balkanlar’ı, oradaki kardeşlerimizi de etkileyecek bir zaaftır. İnşallah sizlerin samimiyeti ve gayretiyle, istediğimiz, bu seçimi kendileri açısından olmazsa olmaz hale getirenleri bir daha millete hukuk ve ahlak dışı operasyonlar yapmaya heveslenmeyecekleri bir hale getirecek bir sonuç alacağız.