Kartal Danışma Meclisi Yapıldı

Aziz Babuşcu, Teşkilat Çalışmaları gündemli olarak toplanan Kartal Danışma Meclisine katıldı.

Toplantıya, İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Erol Kaya ve Muhammet Bilal Macit, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Cengiz ve Ahmet Cin, Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız ve Kartal teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kartal İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda, mahalle başkanları söz alarak siyasi gelişmeler, yerel çalışmalar ve teşkilat faaliyetleriyle ilgili değerlendirme ve beklentilerini ifade ettiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, güçlü ve çalışkan bir teşkilat olan Kartal teşkilatımızla birlikte olmaktan çok memnun olduğu ifade ederek, “2014 seçimleri için çalışmalarımızın hızlanmaya başladığı bugünlerde teşkilatımızı dinlemek, onların tespit ve önerilerini öğrenmek açısından çok faydalı bir Danışma Meclisi gerçekleştiriyoruz. Kartal’da olan biteni ve yapılması gerekenleri anlamak için güzel bir fırsat olan bu toplantıda bizleri ağırlayan Kartal teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce de çeşitli mecralarda söylediğim gibi çok önemli bir seçime gidiyoruz. Her alanda başardığımız büyük işlerle devletimizin kurumsal hafızasına önemli notlar düşmüş olduk. Bu notların kalıcı hale gelebilmesi ve kendi geleneğimizi oluşturabilmek için iktidarda kalıcı olmalıyız. 2014 seçimleri bu anlamda ilk sınavımız ve ardından gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimin de anahtarı. Bu seçimde İstanbul’a yakışır bir performans ve sonuç almak için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Bu hazırlıkların en önemlisi olan Sandık Yönetim Kurulu oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışma 2014 seçimleri için hayati bir önem taşıyor. Bu çalışmanın sonunda hem aidiyet duygusunu güçlendirmiş, hem bilgilerini güncellemiş hem de sandık yönetim kurullarını oluşturmuş ve seçmenle kolay iletişim kurma şansı elde etmiş olacağız. Bugüne kadar yaptığımız hizmet ve çalışmaların devamı için tam bir birlikteliğe, hareketlerimizde kişisel beklentilerimizin değil dava adamı anlayışının hakim olmasına ihtiyacımız var. Kartal’da da aynı hassasiyetle ve güçle çalışarak yeniden AK Partili bir belediyeye kavuşacağımıza inanıyorum.”