Kazlıçeşme’de Sevgimizi Haykıracağız

AK Parti İstanbul Mahalle Başkanları Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun başkanlığında İl Başkanlığımızda yapıldı.

Bölge sırasıyla 3 bölüm halinde yapılan toplantıya, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları ve Mahalle Başkanları katıldı.

İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Mahalle Başkanlarına seslenen İl Başkanı Aziz Babuşcu, “Mahallelerimizde bu kutlu davanın neferliğini yapan; bizim uç beylerimiz, kılcal damarlarımız olan mahalle başkanlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Mahalle Başkanlarımızın emekleri, samimi çabaları olmadan İstanbul’da sesimizi duyurmamız, milletimizle buluşmamız imkansızdır.” dedi.

İl Başkanı Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Bugün birlikte olduğumuz bu salon; ülkemizin meselelerinin, İstanbul’a dair büyük projelerimizin, kapatma davası gibi zor günlerin, partimizin ve ülkemizin geçirdiği dönüm noktalarının konuşulduğu bir salon. Biz bu salonda kararlaştırdığımız her kararı uyguladık, her amacımıza ulaştık. Çünkü biz samimiyetle, adanmışlıkla çalışan bir teşkilatız. Yine önemli günler yaşıyoruz. Milletin kurduğu cumhuriyeti kendi statüko ve ayrıcalıkları için dönüştürenler, bunu korumak için milletle ve onun değerleriyle mücadele etmeye devam ediyorlar. Milletin isteklerini merkeze taşıyan liderlerin en güçlüsü, milletle gönül bağını hiç koparmayan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hedef alınıyor. Bunu yapanlar bilmeli ki: Biz milletimizin icazetiyle iktidara geldik. Sadece milletimize hesap veririz. Başka hiçbir grup ya da güç odağı bizimle pazarlık yapamaz. Bu teşkilat bir proje ve mühendislik çalışmasıyla hedef alınan Başbakanımızın yanında olmaya devam edecektir. Bunu göstermek için Kazlıçeşme’den uygun bir yer olamaz. Kazlıçeşme; ne zaman bunalsak, ne zaman nefes almak istesek bizi rahatlatan bir yer. Bu defa da öyle olacak. 16 Haziran’da Kazlıçeşme’de, Başbakanımıza olan sevgimizi haykıracağız. Biz, gittiği her yere adalet ve huzuru götüren bir medeniyetin çocuklarıyız. Biz kin bilmeyiz. Bizim sevgimiz bu ülkenin bütün fertlerine de sirayet edecektir. İstanbul’da yaptığımız bütün güzel işlerin onurunu paylaştığımız mahalle başkanlarımız, inanıyorum ki Başbakanımıza olan bağlılık ve sevgimizi göstereceğimiz Kazlıçeşme mitinginin güzelliğinde de önemli bir pay ve gurur sahibi olacaklardır.”

Toplantı, Mahalle Başkanlarının söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar ve hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirmeleriyle sona erdi.