Mahalleler Bu Teşkilatın Uç Beyleridir

Aziz Babuşcu, “AK Parti İstanbul teşkilatının samimiyet çıtasını belirleyen insanlar” olarak tanımladığı mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısına, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Haydar Ali Yıldız, İl Ar-Ge Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İstanbul’daki 1300 Mahalle Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Mahalleler Bu Teşkilatın Uç Beyleridir

Açılış konuşmasını İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç’ın yaptığı toplantıda mahalle başkanlarına seslenen Aziz Babuşcu, mahalle başkanlarının AK Parti’nin siyasi başarılarındaki önemine ve çalışmalarına değinerek sözlerini söyle sürdürdü: “İl Başkanlığım sürecince taban siyasetinin en önemli gücümüz olduğuna inandım. Bu teşkilatta mahalle yönetimleri bu teşkilatın en samimi uç beyleridir. Çünkü onlar her türlü fedakarlığı gösterir. Her türlü cefaya katlanırlar. Bunun maddi bir karşılığı da yoktur. Ben her zaman sizin gibi çok kıymetli, samimi, bu kutlu kervanın bir yolcusu olmaktan başka bir iftihar vesilesi aramayan kardeşlerimle yol arkadaşlığı yaptığım için, Rabbim bana bunu lütfettiği için hep hamdederim. Sizlere de, bu yol arkadaşlığında hem partimizin başarısı için, hem milletimizin geleceği adına aldığımız kararlarda çok güçlü destek verdiğiniz için en kalbi teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Çünkü şunu ifade etmek isterim ki; mahalle teşkilatlarımız Kazlıçeşme’de destan yazdı. Yenikapı’da meydanlara sığmadı. Maltepe’deki tarihi mitingimizi yine sizlerle yaptık. Arena’da tarih yazan sizin coşkunuz, heyecanınız ve çalışmalarınızdı.”

2015 Seçimleri Tarihi Öneme Sahiptir

Aziz Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Bugün 2015 seçimlerine baktığımızda şimdiye kadarki bütün seçimlerin öneminden daha büyük bir öneme sahip olduğunu görmekteyiz. 2023 İdealleri için 2015 seçimleri tarihi bir öneme sahiptir. Bu millete sözümüz olan sivil Anayasa’yı yapabilmemiz için 2015 seçimlerinden tek başına Anayasa yapacak bir meclis aritmetiğine sahip olacak bir sonuçla çıkmalıyız. Bu ülkenin aydınlık yarınlarına doğru emin adımlarla yürüyebiliriz. Bu ülkede 12 yıldır iktidarda olmamıza rağmen, AK Parti karşıtlığında bir araya gelmiş cephe, her fırsatta yeni bir senaryo, yeni bir darbe girişimi, yeni bir kalkışma denemesi, sokakları provoke eden terör eylemleriyle karışıklık çıkarma ve iktidarı indirme arzusundan isteğinden hiç vazgeçmedi. Nasıl biz 2015 seçimlerini bir kırılma noktası olarak görüyorsak, onlar da kendileri için seçimleri var olma veya yok olma tarihi olarak görüyorlar. Bizler hangi konumda bulunursak bulunalım, bu ülkede yaşıyor olmanın bize yüklediği sorumluluk bilinciyle, o mazlum ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimizin geleceğe dair ümitlerini bu omuzlara yüklediği gerçeğinden hareketle, 2015’te yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çalışmalıyız.”

Büyük bir coşku ve heyecanlı bir atmosferde gerçekleştirilen toplantı, Aziz Babuşcu ve mahalle başkanlarının toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.