Millet Karanlık Senaryolara Pirim Vermiyor

Aziz Babuşcu, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca’nın Bağcılar’da büyük bir katılım ve coşkuyla açılan Seçim İrtibat Ofisi açılışına katıldı.

 

Açılışta Aziz Babuşcu’ya, İstanbul 3. Bölge milletvekilleri Adaylarından Hakan Şükür, Cemal Özdemir, Ünal Kaçır, Doğan Kubat, Enver Yılmaz, Emrah Kulaklı, İsa Gümüş de eşlik etti. Ayrıca, İlçe Belediye Başkanları ile Tokat dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tokat derneklerinden gelen çok sayıda vatandaş, irtibat bürosunun önünü doldurdu. Miting alanını andıran açılışta vatandaşlar Hakan Şükür’e yoğun ilgi gösterdi. Sanatçıların sahne aldığı açılışta, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında adını duyuran Bilal Göregen de mini bir konser verdi.

 

Ak Parti'yi İktidardan Alaşağı Edebilmek İçin Anlaşmadıkları Hiçbir Karanlık Odak Kalmadı

 

Açılışta bir konuşma yapan Babuşcu, AK Parti'nin iktidardan indirilmeye çalışıldığını söyleyerek, “AK Parti'yi iktidardan alaşağı edebilmek için anlaşmadıkları hiçbir karanlık odak kalmadı. Nihayetinde terörden medet umarak, AK Parti'yi aşağıya indirmeye çalıştılar.” dedi.

 

AK Parti ailesinin her ferdinin 2023 hedefine odaklandığına dikkat çeken Babuşcu, AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidar döneminde önemli işler yaptıklarını belirterek, “Bizim neler yaptığımızı neler yapacağımızın teminatı olan milletimiz, birilerinin boş vaatlerine kanmıyor. Bu ülkede bu güne kadar kimin ne yaptığını, kimin de boş vaatler peşinde koştuğunu çok iyi biliyor. AK Parti'yi iktidardan alaşağı edebilmek için anlaşmadıkları hiçbir karanlık odak kalmadı. Nihayetinde terörden medet umarak, AK Parti'yi aşağıya indirmeye çalıştılar. En son bir polisimizin şehit olduğu hain olayda bunu gösterdi. Ama onların bilmediği bir şey var; bizler ölümden korkmuyoruz. Bizi terörle, bizi baskıyla karanlık hesaplarla yolumuzdan alıkoyacak bir güç yok. Çünkü biz milletle beraber yürüyoruz.” dedi.

 

Milli İrade Türkiye’yi Aydınlık Yarınlara Taşıyacak Kadroları İş Başına Getirecektir

 

Babuşcu, Milletin karanlık senaryolara pirim vermediğini belirterek, Türkiye’nin 2023 hayallerini AK Kadrolarla gerçekleştireceğini söyledi.  Aziz Babuşcu, Seçim sürecinde milli iradenin AK Parti’den yana tecelli ettiğini görenler karanlık senaryolarını yeniden devreye sokmak istemektedirler. Kastamonu’da yaşanan hain terörist eylem bunlardan bir tanesidir. Terör örgütlerini taşeron olarak kullanan bu hain odaklara fırsat verilmeyecektir. Hiçbir karanlık odak, karanlık emeline ulaşamayacaktır. Milli İrade Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşıyacak kadroları iş başına getirecektir. Biz bu karanlık senaryolara pabuç bırakmayız. Çünkü bizim Başbakanımız daha bu yola çıkarken kefenini de giydiğini açıkladı.”diye konuştu.

 

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca ise, önümüzde seçimler sonrasında yeni bir anayasa ile toplumdaki ayrışmaların yok edileceğini söyledi. Dünyanın en büyük 10 ekonomisine girme hedefleri bulunduğunu belirten Karaca, “İçeride sağlık, eğitim ve adalet başta olmak üzere devrim gibi iyileşmeler yapıldı. Ak Parti camiası olarak istikrar sürsün Türkiye büyüsün istiyoruz. Bu amaçla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.