Milletimiz Bu Kirli İttifakı Büyük Bir Bilinçle Görüyor

Aziz Babuşcu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısına katılarak Gaziosmanpaşa teşkilatıyla bir araya geldi.

Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Betül Sayan, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Mahalle Başkanları ve 3 kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Milletimiz Bu Kirli İttifakı Büyük Bir Bilinçle Görüyor

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, siyasi ahlaktan yoksun bir güruhun millete vereceği hizmet olamayacağını dikkat çekerek “Arkasında sapasağlam durdukları ilkeleri yok. Tutarlılıkları yok. Birkaç oy fazla almak için her yolu mübah sayan bir siyasi pespayelik içindeler. Kimi yerlerde MHP’li adaylarla seçime giriyorlar. Kimi yerlerde ANAP veya DYP’lilerle. Bazen de bayrağımızdan rahatsızlığı tescilli adayları öne sürüyorlar. Bazı yörelerde katıksız başörtüsü düşmanlarına, bazen de vitrininde başörtülülerin de olduğu adaylara sarılıyorlar. CHP, birkaç oy fazla almak için o kadar kendini kaybetmiş ki, daha düne kadar Cumhuriyet için en büyük düşman ve tehdit olarak lanse ettikleri paralel yapılanmayla, şimdilerde kol kola girip aleni bir ittifak oluşturmuş durumda. Milletimiz bu kirli ittifakı büyük bir bilinçle görüyor. Daha düne kadar yan yana gelmeleri imkansız sanılanların, şimdi AK Parti karşısında neden kol kola girdiklerini çok iyi biliyor. AK Parti’ye karşı sergilenen oyunların Türkiye’yi ve onun aydınlık geleceğini hedef aldığının farkında. Bunların milletimize vereceği bir şey yok, bunların vizyonları da yok. Bu kirli şartlar altında bize düşen çok çalışmak ve birlik olmaktır. Küskünlüğe, kırgınlığa tahammülümüz olamaz. Birileri illa hesaplaşma peşinde olacaksa, bu kutlu yürüyüşe zarar vermemek için seçim sonrasını beklesin. Ben inanıyorum ki seçim sonrası kazanacağımız zafer sonrası bunlar unutulacaktır çünkü kin tutmak AK Parti sevdalılarına yakışmaz. Bizim siyasi terbiyemizde hizmet vardır, kırgınlık yoktur.” ifadelerini kullandı.