Milletimizin Boynunu Eğdirmeyiz

Silivri ve Büyükçekmece İlçe Danışma Meclisi Toplantıları İl Başkanımız Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

İl Başkanımız ilk olarak Silivri İlçe Danışma Meclisine katıldı. Silivri İlçe Başkanlığımızda düzenlenen toplantıya, İstanbul Milletvekilimiz Tülay Kaynarca, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Silivri İlçe Başkanımız Metin Karakaş ile her kademeden çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanımız Aziz Babuşcu, bu davanın dertlileri olarak Silivri‘de AK Parti davasını daha ileriye taşımak için mücadele eden teşkilat mensuplarımızla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

İl Başkanımız sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti’nin başarı kriterlerinin en önemlilerinden biri uyumdur. Uyum olmadan başarıyı yakalamak mümkün değil. Silivri teşkilatımızın sahip olduğu uyum, 2014’e yürürken bize büyük bir güven veriyor. Yaşadığımız bu önemli dönemde herhangi bir rehavete ya da küskünlüğe tahammülümüz yok. AK Parti’nin Silivri’de taşıdığı sorumluluk; sadece burada yerel yönetim anlayışımızı iktidara getirmek değil, Türkiye’yi ve kardeş coğrafyaları da kapsayan bir vizyonun sorumluluğudur. İçinden geçtiğimiz tarihi süreç ve yaptığımız işlerin önemi çok büyük. Gelecekte bu dönemler yazıldığında gurur duyabilmek için bugün elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Silivri teşkilatımızın da bu anlamda üstüne düşeni yapmaya devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

İl Başkanımız daha sonra Büyükçekmece Danışma Meclisine katıldı.

İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Büyükçekmece İlçe Başkanımız Celal Babayiğit ve çok sayıda teşkilat mensubumuzun katıldığı toplantıda çözüm süreci hakkında açıklamalar yapan İl Başkanımız, Büyükçekmece teşkilatının sorunlarını, beklentilerini ve yaptıklarını anlamak açısından oldukça verimli bir toplantı olduğunu belirtti.

İl Başkanımız konuşmasını şöyle sürdürdü: “On yıllardır süren terörün ülkemize kaybettirdiği zaman, maddi ve manevi kayıplar çok büyük. Maddi kayıpları bu millet her zaman telafi edebilir. Ancak kaybettiğimiz gençler ve annelerin gözyaşlarını telafi etmek mümkün değil. Bizi bu meseleyi çözmek için dertli hale getiren, uykularımızı kaçıran bu durumdur. Sayın Başbakanımızın Meclis Grubumuzda naklettiği bir şehit annesinin cümleleri bu durumu çok iyi açıklıyor. Bir şehit annemizin Sayın Başbakanımıza söylediği “Keşke bu çözüm süreci 6 ay önce başlasaydı da benim Vedat’ım da yaşasaydı” sözü bizim bu hissiyatımızın milletimiz tarafından da çok iyi anlaşıldığını gösteriyor. Bunu anlamayan kesimler bize sürekli karşılığında ne verdiniz diye soruyorlar. Tabi ki hiçbir şey vermedik. Bu ülke insanının üzerine titrediği her değer bizim için kutsaldır. Biz bu milletin boynunu eğdirecek herhangi bir yanlışa asla düşmeyiz.”