Seçim Çalışmaları – 2 Ekim

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Aziz Babuşcu, seçim çalışmalarına Bayrampaşa ve Esenler'de devam etti.

Bayrampaşa’daki çalışmalarına AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Babuşcu, burada Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ve teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Daha sonra Vardarlı Çanta Fabrikasını ziyaret eden Babuşcu, işçiler ve fabrika yöneticileri ile Türkiye ekonomisi ve 1 Kasım seçimleri hakkındaki görüşlerini paylaştı. Bayrampaşa’daki birçok esnafı ziyaret eden Babuşcu, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Fabrika ziyaretlerine, Yeni İnci Tekstil Fabrikası ve Özkaynak Su Fabrikası ile devam eden Aziz Babuşcu, milletimizin 1 Kasım’da yeniden tek başına AK Parti iktidarı ve istikrarlı büyümeyi beklediğini ifade etti.

Cuma namazı sonrası Bayrampaşa'da bir çay evine giden Babuşcu, vatandaşlarla keyifli ve neşeli bir şekilde sohbet etti.

Daha sonra Esenler'e geçen Aziz Babuşcu, vatandaşlarımızla sohbet etti ve esnafları dinledi. Bilal Habeşi Camii Derneği'ne misafir olan Babuşcu, Hac vazifesini yerine getiren Ekrem Akıncı'yı evinde ziyaret etti.