Seçim Çalışmaları – 5 Ekim

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, 1 Kasım Seçimleri çalışmalarına kapsamında Eyüp ve Kağıthane’deki çeşitli temas ve ziyaretlerle devam etti.

Eyüp’teki çalışmalarına esnaflarla kahvaltı yaparak başlayan Babuşcu’ya AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın eşlik etti.

Kahvaltının ardından Eyüp’teki esnaf ziyaretlerine devam eden Aziz Babuşcu, çeşitli inşaat firmalarında vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaş, esnaf ve işadamlarımızın “istikrar istiyoruz” mesajı verdiğini söyleyen Babuşcu, AK Parti’nin 1 Kasım’da tek başına iktidar olmasıyla birlikte, ülkede yeni bir hamle döneminin başlayacağını belirtti.

Daha sonra Kağıthane'de Semerkant Camii Derneği ve Mehmet Akif Ertaş Camii'ni ziyaret eden Babuşcu, burada Bitlisli Adanır ailesine taziye dileklerini iletti.

Babuşcu, akşam ise Kağıthane'de Urfalı Ferdi Çakır ve ailesinin misafiri oldu. Samimi bir sohbetin yaşandığı misafirlikte, 1 Kasım seçimleri ve Türkiye gündemi konuşuldu.