“Seçime Giderken Üç Önemli Avantajımız Vardı”

Aziz Babuşcu, AK Parti Tuzla ve Kartal İlçe Başkanlıklarının düzenlediği programlara katıldı.

Seçim sonuçları için teşkilat mensuplarına teşekkür etmek amacıyla düzenlenen toplantılarda, 1. Bölge milletvekilleri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Genel Meclisi üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları mensupları, Mahalle Başkanları ve eşleri de hazır bulundu.

Teşkilat mensuplarına  yaptığı konuşmasında kazanılan büyük zaferden sonra neşeyi ve coşkuyu paylaşmak için bir araya geldiklerini belirten Aziz Babuşcu,” Görevimizi yaptık. Bu güzel günlerde,  hem başarımızı hem gelecek planlarımızı konuşacağız. 1 Ocak’ta uygulamaya başladığımız programı sahada samimiyet ve cesaretle uygulayan bütün teşkilat mensuplarımıza takdirlerimi sunuyorum.” dedi.

Aziz Babuşcu konuşmasında, “Bu seçime giderken üç önemli avantajımız vardı. Birincisi samimi ve omurgalı bir dünya liderine sahip olmamız. İkincisi Başbakanımızın önderliğinde 8,5 yılda, her alanda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerdi. Üçüncüsü ise Genel Başkanına omuz veren, hizmetleri anlatmak için seferber olan, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademesiyle, mahalleleriyle, meclis üyeleriyle bir bütün olan, kutlu teşkilatımızdı. Biz birbirimize inandık. Bu milletin ve ülkenin aydınlık yarınlara kavuşması için emeğimizi ve nefesimizi verdik. Bugün gönül rahatlığıyla, elimizden gelenin en iyisini yapmış olmanın huzuruyla birlikteyiz. Bundan sonra da aynı ciddiyet ve inançla bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz.”  şeklinde konuştu.