Şile’de Ak Parti Coşkusu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı, Şile İlçe Başkanlının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Aziz Babuşcu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Şile teşkilatıyla birlikte köy ziyaretleri yaparak Şileli vatandaşlarla bir araya geldi.

Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun da katıldığı ziyaretlerde ilk durak Sahilköy oldu.

Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette köy sakinlerine seslenen Aziz Babuşcu, kendilerini olağanüstü bir sıcaklıkla karşılayan köy halkına teşekkürlerini ifade ederek, “Yönetim Kurulu Toplantılarını her ay bir ilçede gerçekleştiriyoruz ve bu ay Şile’deyiz. Bize Anadolu’nun sıcaklığını hissettiren siz değerli kardeşlerimizle bir arada olmak büyük bir mutluluk. Sizlerin coşkusunu görünce sahip olduğumuz enerji ve gücün daha çok farkına varıyoruz.” dedi.

Darlık köyüne geçen ve burada büyük bir coşkuyla karşılanan Babuşcu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, yöresel yemeklerin ikram edildiği Kabaağaç mesire yerinin açılışını gerçekleştirdiler.

Burada Darlık köyü sakinleriyle sohbet eden Babuşcu, “Şile’de mükemmel bir İlçe Başkanımız ve mükemmel bir Belediye Başkanımız var. Bize Şile’nin sorunlarını, beklentilerini iletiyorlar ve çok çalışıyorlar. Ancak gelen hizmetlerin sizlere yansımasını görünce sizlerin daha fazlasını hak ettiğini gördük. Şile Ak Parti’ye sahip çıktı ve bunun hakkını vermek bizler için büyük sorumluluktur. İmkansızı imkana çeviren bu teşkilatla yol almaktan gurur duyuyor ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlçe ve Belediye Başkanlarının selamlama konuşmaları ve ev ziyaretlerinin ardından Şile İlçe Başkanlığındaki İl Yönetim Kurulu Toplantısına geçildi.

Toplantı gündemini, teşkilat çalışmaları, 2014 Yerel Seçimleri ile ilgili hazırlıklar ve Türkiye’nin gündemini belirleyen siyasi gelişmeler oluşturdu.

İl Sekreterya Başkanı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya katılan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ise belediye başkanlığının çalışmaları, devam eden ve planlanan projelerle ilgili bir sunum yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan ve güncel siyasi konular ile teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Aziz Babuşcu, “Şile’de olmaktan, birçok farklı etnik grubun yüzyıllardır birlikte yaşadığı bu güzel yerde Şilelilerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şile teşkilatıyla birlikte geçirdiğimiz bugün bizim için çok öğretici ve gurur verici oldu. Böyle bir teşkilatın başında bulunmak bize büyük bir motivasyon ve güç veriyor. Başarılı teşkilatımızla birlikte Şile için çalışmaya ve Şile için daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.