Silivri Hak Ettiği Hizmeti Alacak

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İstişare Toplantısı Aziz Babuşcu’nun katılımıyla yapıldı.

Toplantıya, İl Dış İlişkiler Başkanı Erol Adayılmaz, Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, Mahalle Başkanları ve 3 kademe ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Başbakanımız Bertaraf Edilmek İsteniyor

AK Parti’nin zaafa uğratılmak istendiğini ifade eden Aziz Babuşcu, “Bunu yaparken mutlaka Sayın Başbakanımızı bertaraf etmeleri gerektiği düşüncesiyle saldırıyorlar. AK Parti bu ülkeye hizmetten başka ne yaptı ki. Yapılan hizmetler için kitaplar yetmez. Bu ülke birilerinin tanımladığı gibi hasta adamdı, aciz düşmüştü. Biz ne yaptık bu hasta adamı ayağa kaldırdık, yatağında oturdu önce, sonra kalktı, yürüdü, koşuyor. Şu anda koşan Türkiye’nin tekrar ayağının tökezletip yatağa mahkum hale getirilmesi için uluslararası güçler devreye girdi, aktif olarak ve maalesef içimizden bir ihanet maşası kullanılarak bunu yapıyorlar.” dedi.

Silivri Hak Ettiği Hizmeti Alacak

Aziz Babuşcusözlerine şöyle devam etti: “Teşkilat olarak bir ve bütün olmalıyız. Hiç kimse başka hesaplar içinde olmasın. Kapı kapı dolaşarak, ev sohbetleri yaparak üzerimize düşen vazifeyi yapmalıyız. Bu büyük ve kutlu yürüyüşte bizim hedeflerimiz var. Bunun için bir tek arkadaşımız bile küskün ve kırgın duramaz. Çünkü bizim elde edeceğimiz seçim başarısı sadece Silivri’nin başarısı değildir. Unutmamalıyız bu seçim başarısı AK Parti’yle beraber Türkiye’nin başarısıdır. Türkiye artık bir duruş sergiliyor. Bu duruşun dünyadaki takipçileri için de bir başarı olacaktır.”