Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz

Eyüp İlçe Danışma Meclisi, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla Eyüp Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Sekreterya Başkanı Arzu Akalın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Duran, Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ile AK Parti  teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Başkanı Seçkin Turan’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda, Eyüp İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından, mahalle başkanları söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun belediye çalışmalarıyla ilgili sunumunun ardından bir konuşma yapan  Aziz Babuşcu, Eyüp’ün AK Parti İstanbul teşkilatının kardeşlik hukuku içerisinde ve fedakarca çalışan ilçelerinden biri olduğuna işaret ederek, "Bu güçlü ve samimi toplulukla birlikte olmak beni çok mutlu ediyor. Sayın Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmak için hep birlikte verdiğimiz bu mücadelenin bir parçası olmanın değeri sizlerle birlikte olunca çok daha güçlü hissediliyor. Heyecanını ve motivasyonunu kaybetmeden çalışmaya, üretmeye devam eden Eyüp teşkilatımızı tebrik ediyorum." dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti teşkilatları bütün birimleriyle çalışmaya, üretmeye devam ediyor. Bütün Türkiye’yi ve İstanbul’u daha güzel günlere taşımak için daha da çok çalışacağız. Çünkü biz bu topraklara medeniyetimizin getirdiği bilinçle bakıyoruz. Bu medeniyet bilinci bizi dertli insanlar haline getiriyor ve biz derdimizi çok seviyoruz. Bizi Moğolistan’a götüren, Gazze’nin derdine ortak eden bu derttir. Biz bu toprakların bugüne kadar alışık olmadığı bir tarzda siyaset yapıyoruz. Çünkü AK Parti, kurulduğu günden itibaren Türkiye’deki siyaset yapma kalıplarını, siyaset yapma biçimini değiştirmiştir. Biz siyaseti millet için, milletle birlikte yapıyoruz. Samimi, söylediğini yapan, yapmayacağını söylemeyen, milletten başka hiçbir güce boyun eğmeyen bu siyaset tarzı, sizlerin büyük desteğiyle Türkiye’yi geliştiriyor, değiştiriyor. 2014 seçimlerine hazırlanırken de en büyük güvencemiz sizlerin bu samimiyetiniz, büyük çalışma ve başarma isteğiniz. Hatalarını bile samimiyetle yapan, hatası bile güzel olan bir teşkilatız. İstanbul sevdasıyla yürüyen, ‘İstanbul ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar’ diyen bir Başbakanımız var. Onun liderliğinde Eyüp teşkilatımızın Türkiye’yi ayağa kaldırmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına bütün kalbimle inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."