Teşkilatımızın Tespitleri Bize Yol Gösteriyor

Bağcılar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimler gündemiyle yapılan toplantıya, İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca ve Ünal Kacır, İl Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Bağcılar İlçe Başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Başkanı İsmet Öztürk’ün konuşmasıyla başlayan toplantıda, mahalle başkanları söz alarak beklenti ve değerlendirmelerini paylaştılar.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, Danışma Meclisi tarifine uygun, coşkulu ve doyurucu bir toplantıda Bağcılar teşkilatıyla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Teşkilatımızın, özellikle mahallelerimizin konuşması lazım. Teşkilat mensuplarımızın, tespit ettikleri sorunları hakkaniyet ve yapıcılık ölçüleri içerisinde bizlerle paylaşması çok değerli. Bize yol gösteren bu değerlendirmeleri çok önemsiyoruz.” dedi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “AK Partili belediyelerin yaptıkları işler, verdikleri hizmetler milletimiz tarafından içselleştirildi. Daha önce bir lütuf olarak yapılanlar, AK Partili belediyeler tarafından normalleştirildi, belediyelerin doğal standardı haline getirildi. Bu başarı, bize vatandaşlarımızın küçük ama önemli sorunlarını görmemek gibi bir rehavet ve körlük vermemeli. Yol yapmak, park ya da kültür merkezi yapmak insanları memnun eder. Ancak asıl önemli olan gönülleri yapmak, insanların kalbini kazanmaktır. Sayın Başbakanımızın yola çıkarken koyduğu bu ölçü bugün de yerel yöneticilerimiz tarafından başarıyla devam ettiriliyor. Bunun için tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bağcılar teşkilatımıza düşen görev ise; başarıyla süren bu yolculuğun devamı için; başta İstanbul’daki bütün üyelerimizle yüz yüze görüşerek Sandık Yönetim Kurullarımızı oluşturmak olmak üzere, devam eden bütün teşkilat çalışmalarında aynı samimiyet ve kararlılıkla çalışmaya devam etmektir.

İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın konuşma yaptığı toplantı, Bağcılar’da AK Parti’ye katılan vatandaşlarımıza rozet takılması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.